Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 

Ett ansiktslyft för Visma Sms

(uppdaterad av Marielle Westberg CONTENT PRODUCER ‎2023-03-03 09:34 )

Varför inte snabbt dra iväg ett sms, det kanske räddar din dag, din kunds dag eller kollegans dag. För ibland kan man vänta på besked som bara är ett svar bort.

 

Du kan använda Visma Sms till många funktioner beroende på vad just du jobbar med. Här är några exempel på där du kan använda sms, det är bara du som sätter gränserna:

  • en inbjudan till en aktivitet, kanske en kundträff
  • kundens order/beställning är klar för hämtning
  • du kanske har leveransproblem, ett smidigt sätt att bara sms:a kunden att det kan ta längre tid innan varan är hemma.
  • skicka tidpåminnelse till kunder att de har en bokad tid, kan vara smidigt om du jobbar på en salong eller på en mottagning. 
  • du har lagat eller fixat en sak åt din kund som är redo att hämtas, kan vara cykel, bil, gräsklippare, kläder - vad vet jag?
  • du vill påminna dina kunder att du har skickat faktura till dem och de har inte betalt. Kanske påminna att fakturan kan ligga i skräpposten.

Om du vill skicka sms till många samtidigt kan du använda grupplistor och du kan även skapa mallar, så slipper du fylla i samma sak varje gång.

Visma Sms.png

SMS Service 72dpi.png

Visma Sms kostar bara när du använder det, 1 kr per sms. Har du inte tillgång till tjänsten kan du kontakta administratören för Visma Spcs på ditt företag. Logga in på vår vismaspcs.se, för att nå Visma Sms.

Medverkande