Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 

Förbättrad bankkoppling till Swedbank & Sparbankerna

(uppdaterad av Nellie Karlsson APPLICATION SPECIALIST ‎2021-12-01 08:21 )

I den tidigare bankkopplingen med Swedbank och sparbankerna kunde du ta emot ditt kontoutdrag automatiskt och dina leverantörsbetalningar behövde du hantera via Lb-fil. I den förbättrade bankkopplingen kommer du fortsatt få in ditt kontoutdrag automatiskt dessutom uppackat. Det innebär att om det finns någon klumpsumma så kommer den packas upp och händelserna läggs in under Kassa- och bankhändelser, händelse för händelse. 

En annan nyhet är att dina in- och utbetalningar som är kopplade mot kund- och leverantörsfakturor kan bokföras helt automatiskt av programmet. 

 

För dina leverantörsbetalningar så slipper du nu exportera en Lb-fil, utan så fort du bokför en ny leverantörsfaktura så kommer den automatiskt skickas till banken för betalning. Du godkänner inne på banken. 

 

Har du en bankkoppling idag och vill uppgradera till den förbättrade bankkopplingen?

Gå till Inställningar - Kassa- och bankkonton, markera kontot du har en bankkoppling på idag och klicka på Uppgradera bankkoppling. 

 

Har du inte någon bankkoppling idag men vill aktivera?

Gå till Inställningar - Kassa- och bankkonton, markera kontot du vill aktivera för bankkoppling och klicka på Aktivera bankkoppling.

 

Läs gärna mer i forumtråden Bankkoppling i Visma eEkonomi »