Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

Ny tjänst för att ta emot underlag via mejl direkt in i Visma eEkonomi.

(uppdaterad av Hanna Bergqvist CONTENT PRODUCER ‎2024-03-05 14:15 )

Nu släpper vi en ny tjänst för att ta emot fakturor, kvitton och övriga dokument via mejl direkt in i programmet!

Som ett perfekt alternativ om leverantören inte har registrerat sig för att skicka e-fakturor kan du nu be leverantören att mejla fakturor direkt in i ditt Visma eEkonomi, programmet kommer automatiskt att tolka fakturauppgifterna i realtid så att du kan betala och bokföra fakturan med bara ett par klick. 

 

**E-faktura är fortfarande det snabbaste och säkraste sättet att ta emot fakturor på och innebär att fakturan skickas från din leverantörs ekonomisystem direkt in i ditt Visma eEkonomi. Läs mer här 


Aktivera tjänsten enligt följande:

  1. Gå till Inköp - Bildunderlag.
  2. I det nedre vänstra hörnet, välj länken Vill du ta emot e-post under Bildunderlag?
  3. Välj Aktivera för att aktivera tjänsten.

 

HildaKidell_0-1654178869660.png

 

När tjänsten aktiverats skapas en företagsunik e-postadress som  visas i det nedre vänstra hörnet under Bildunderlag. Denna används för att skicka in bilder och dokument i programmet. E-postadressen är unik och bygger på organisationsnumret i de fall företagstypen inte är enskild firma (då skapas en randomiserad unik adress upp istället). Alla registrerade e-postadresser i leverantörsregistret kommer att läggas till som godkända avsändare, men du kan också välja att godkänna eller blockera nya adresser som vill skicka in underlagen. Dokumentet som skickats från en godkänd avsändare hamnar under Inköp - Bildunderlag i eEkonomi, tolkning av uppgifter får du på köpet.

 

Tjänsten kostar 3 kr/mottaget dokument.

Medverkande
9 Kommentarer