Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 

Nyheter eEkonomi 28/8

(uppdaterad av Anna Svensson CONTENT PRODUCER ‎2019-10-30 14:01 )
Hej! 
 
Ny onsdag och dags för nyheter i Visma eEkonomi. 

Fokus på ej bokförda bankhändelser under Kassa- och bankhändelser

När du nu öppnar Kassa- och bankhändelser och har bankhändelser som ännu inte är matchade och bokförda, så hamnar du nu automatiskt på fliken Ej bokförda bankhändelser. På så sätt minskar du klicken och hamnar direkt bland händelserna som du ska matcha och bokföra. 
 

Du kommer nu även se saldot på bankkontot på fliken Ej bokförda bankhändelser

 
 
 

Påminnelse att använda resultatenhet och projekt

Numera finns en påminnelse att använda resultatenhet och projekt när du registrerar en kund- eller leverantörsfaktura.

Inställningen hittar du under Inställningar - Företagsinställningar - Bokföringsuppgifter

 
 

I sin tur inne i kontoplanen på konton markerar du “Använder resultatenhet på kontot” och/eller “Använder projekt på kontot” och eEkonomi kommer då påminna dig om att ange resultatenhet/projekt på kund- eller leverantörsfakturan om du försöker bokföra utan att ha angett något. 

 
 

Förbättrat sök på kontonummer

Tidigare fungerade sök på kontonummer enligt att du t ex skrev in en 5:a så fick du träff på alla konton som innehöll en 5:a. Nu har vi förbättrat söket genom att istället presentera de konton som börjar med en 5:a, istället för alla konton som innehåller en 5:a. 
 
 
 

Ta bort rader på leverantörsfaktura

När du skapar en ny leverantörsfaktura och registrerat något fel och vill ta bort en rad så får du nu en fråga om du vill ta bort bara denna rad eller alla rader. Detta hoppas vi kan hjälpa dig med att minska antalet klick om du skulle vilja börja om med alla konto-raderna på leverantörsfakturan. 
 
 

Administratören av eEkonomi har möjlighet att ändra e-postadress på anställda - Lönemodulen

Nu kan du som administratör av eEkonomi ändra e-postadress på de anställda i anställningsregistret, även om den anställde har en markering i rutan “Skicka lönebesked till appen Visma Employee”. När du som administratör klickar på “Ändra e-postadress” skickas du vidare till Mina tjänster där du väljer vilken anställd det gäller och har sedan möjlighet att ändra e-postadress. 
 
 
 
 

Anställningslista - Lönemodulen

Du har nu möjlighet att generera en anställningslista som visar alla uppgifter som finns registrerade på de anställda i anställningsregistret. 
Rapporten går att förhandsgranska, skapa som pdf eller spara till CSV-fil och du hittar den under Bokföring - Rapporter - “Anställda.