Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 

Nyheter i juni 2021

Innehåll: 

  • Visma eEkonomi Bokföring
  • Anteckningar på bildunderlag
  • Fler åtgärder för anläggningstillgångar
  • Nyheter i Visma eEkonomi appen
  • Notis ang. datum framåt i tiden på manuell verifikation
  • Ny layout för Appar och tillval


Visma eEkonomi Bokföring


Nu finns en ny variant av Visma eEkonomi - nämligen Bokföring. Ett renodlat bokföringsprogram med massor av smarta processer och funktioner. 

varianter.JPG

 

Anteckningar på bildunderlag

Nu kan du göra en anteckning på ett bildunderlag som ännu inte är kopplat till en händelse. Detta kan underlätta när det är dags att kontera händelsen eller betala en faktura. Anteckningen visas när du öppnar upp bildunderlaget och på händelsen den är kopplad till. 


Fler åtgärder för anläggningstillgångar

Det är nu möjligt att hantera uppskrivning, nedskrivning och återföring av nedskrivning för tillgångarna i Anläggningsregistret i Visma eEkonomi. En ny åtgärd har även lagts till för att kunna ändra anskaffningsvärdet. När dessa ändringar görs kommer avskrivningsunderlaget, avskrivningsbart belopp och redovisat belopp att ändras och programmetberäknar och justerar beloppen för framtida avskrivningar. 

Läs mer om vad de olika alternativen innebär i vår skrivna hjälp.

anläggning.png


Nyheter i Visma eEkonomi appen

Vi har nu fått en ny app-ikon samt support för utländsk valuta när du registrerar en betalning på både kund- och leverantörsfaktura.

app-ikon.JPG


Notis ang. datum framåt i tiden på manuell verifikation

Om du väljer ett datum som är framåt i tiden och inom 30 dagar från dagens datum så triggas en notis som ber dig att se över så att datum är korrekt. 

 

Ny layout för Appar och tillval


Nu ser du en ny design under Appar och tillval i Visma eEkonomi. Du får en bättre översikt på startsidan och kan enkelt välja bland olika kategorier. Du kan välja mellan tillval, utbildningar, mobilappar och mina tillval (där du kan se dina redan aktiverade tjänster).