Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 

Nyheter i mars 2021

(uppdaterad av Marielle Westberg CONTENT PRODUCER ‎2021-05-06 20:53 )

Innehåll: 

  • Bankkoppling Nordea 
  • Visma eEkonomi i samarbete med Kivra
  • Koppling mellan IdrottOnline och Visma eEkonomi
  • Ändring kring funktionen Betalning - Annat konto på kundfaktura
  • Nya bildunderlag från Visma Scanner markeras med fetstil under Inköp - Bildunderlag

Bankkoppling Nordea

Nu finns möjligheten att aktivera en bankkoppling mellan Nordea och Visma eEkonomi! Läs mer om bankkopplingen och hur du aktiverar den i foruminlägget Bankkoppling i Visma eEkonomi.  

 

Visma eEkonomi i samarbete med Kivra

 

Nu kan du skicka e-faktura till privatpersoner genom att skicka fakturan direkt till Kivra - kundens digitala brevlåda. Med Kivra så är betalningen bara ett klick bort, då kunden kan koppla sin internetbank till tjänsten och på så sätt slipper skriva in OCR- och kontonummer vid betalning. 

 

Om du har angett kundens personnummer i kundregistret kontrollerar Visma eEkonomi automatiskt om kunden kan ta emot e-fakturor när du skapar en faktura, och notifierar dig om det. När det är dags att bokföra och skicka fakturan väljer du alternativet Skicka via Kivra. Läs mer om nyheten i foruminlägget Fakturera privatpersoner via Kivra.

kivra.jpg

 

Koppling mellan IdrottOnline och Visma eEkonomi


För dig med en idrottsförening finns nu en integration mellan IdrottOnline och Visma eEkonomi. Har du ett Visma eEkonomi för föreningar ingår kopplingen i erbjudandet.

För att koppla ihop de båda programmen behöver du ha en licens för Visma eEkonomi och vara administratör eller kassör för idrottsföreningen i IdrottOnline. Aktiveringen görs från IdrottOnline. Läs mer i foruminlägget IdrottOnline och Visma eEkonomi.

 

Ändring kring funktionen Betalning - Annat konto på kundfaktura


I Visma eEkonomi Pro kan du direkt på kundfakturan välja Betalning – Annat konto, för att själv välja vilket konto betalningen ska registreras mot. Vi har gjort en begränsning så att du inte kan välja upp konton som är kopplade till en bankkoppling. Vi hoppas att denna ändring ska minska eventuella fel

 

Nya bildunderlag från Visma Scanner markeras med fetstil under Inköp - Bildunderlag

 

Vi har gjort en ändring som gör att nya bildunderlag som kommit in via Visma Scanner appen eller via mejl markeras som nya under Inköp – Bildunderlag. Detta syns genom att raden i listan markeras med fetstil. Tidigare har detta enbart fungerat när bilden laddats upp direkt i Visma eEkonomi.