Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 

Uppdateringar i Visma eEkonomi Oktober 2019

(updated by Nellie Karlsson APPLICATION SPECIALIST ‎2019-11-20 14:32 )
Nellie Karlsson

Här kommer en sammanställning på alla de nyheter som släppts under Oktober månad. 

 

Ångra kvittning av kundfakturor

Har du råkat kvitta fel kredit- och debetfaktura mot varandra så har du nu möjlighet att ångra kvittningen. 

För att ångra kvittningen går du till Försäljning - Kundfakturor - Markerar kreditfakturan det gäller - Åtgärder - Ångra kvittning

ångra kvittning.PNG

 

 

 

 

 

 

Skulle du ha kvittat mot någon annan fakturan så har du nu möjlighet att markera kreditfakturan igen och välja Åtgärder - Kvitta och sedan har du möjlighet att välja vilken faktura du vill kvitta mot. 

 

Ångra befarad kundförlust

Har du ändrat status på en kundfaktura till Befarad kundförlust har du tidigare inte haft möjlighet att ändra den statusen om det blivit fel. 

Du har nu möjlighet att ångra en bafarad kundförlust om fakturan inte skulle bokats upp som det. Du går till Försäljning - Kundfakturor - Markerar fakturan det gäller - Åtgärder - Ångra kundförlust

Ångra kundförlust.PNG

 

Möjlighet att aktivera Visma Sign under Appar och Tillval

Det finns nu möjlighet att aktivera Visma Sign under Appar och Tillval i eEkonomi. Vill du läsa mer om Visma Sign kan du göra det i forumtråd: Digital signering med Visma Sign.

 

Försäljningsstatistik

Rapporten skriver nu ut vilka urval du gjort och de presenteras uppe i huvudet av rapporten, t ex vilka kund- eller artiklar du gjort urval på. 

Försäljningsstatistik.PNG

Förbättringar bildunderlag

Laddar du nu upp ett underlag där det finns information om vilken leverantör det är ifrån, så som namn eller organisationsnummer, och leverantören redan finns upplagd i eEkonomi sen innan så kan vi nu matcha detta. 

När vi matchar namn och organisationsnummer på underlaget och kollar om det finns någon leverantör registrerad i eEkonomi, så läggs leverantören automatiskt upp på kvittot/leverantörsfakturan du bokför, så du slipper plocka upp leverantören manuellt.