Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 

Versionsnyheter 17/12 eEkonomi

Varning i momsredovisning

När du nu skapar en ny momsredovisning och för perioden fortfarande har periodiseringar som ej bokförts, eller kassa- och bankhändelser som ej stämts av och bokförts, så får du en varning. 

 

På så sätt får du koll på att du inte glömmer att bokföra något innan du går vidare med att bokföra din momsredovisning. 

Varningar momsredovisnig.PNG

 

Varianter: eEkonomi Smart, Pro

 

Övriga dokument

Vi har nu lagt till en ny typ under Inköp - Bildunderlag som heter Övriga dokument. Har du dokument som inte är specifikt ett kvitto eller en leverantörsfaktura kan du använda typen Övriga dokument. 

Dokument.PNG


Varianter: eEkonomi Bas, Smart, Pro

 

Ny snabbknapp i menyraden

Det finns nu en ny snabbknapp i den blå menyraden högst upp i Visma eEkonomi. Där du har möjlighet att snabbt och enkelt skapa upp t ex en ny kundfaktura, leverantörsfaktura eller en betalning. 

 

Du har möjlighet att klicka på "Anpassa listan" för att dra och släppa de olika alternativen för att flytta något högt upp i listan som du ofta arbetar med. 

 

Snabbknapp.gif

 

När denna nya snabbknapp har lagts till, har vi samtidigt tagit bort den tidigare snabbknapp som låg på startsidan uppe till höger, och du kommer nu alltid hitta den uppe i den blå menyn. 

 

Varianter: eEkonomi Bas, Smart, Pro