Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 

Versionsnyheter 30/9 eEkonomi

(uppdaterad av Nellie Karlsson APPLICATION SPECIALIST ‎2020-09-30 12:08 )

Skicka redan utskriven faktura som e-faktura
En efterlängtad nyhet som jag tror och hoppas att många av er kommer bli glada över är att du numera har möjlighet att skicka en redan utskriven faktura som e-faktura. Alltså att fakturan är bokförd och skapad till PDF, så har du ändå möjlighet att skicka den som e-faktura efteråt om du vill skicka den elektroniskt till kund istället och kanske råkade välja fel alternativ första gången.

 

Varianter: Fakturering, Smart, Pro

 

Knappen för att radera bankhändelse ändras
Vi har ändrat knappen för att radera bankhändelse från ett X till en papperskorg. Papperskorgen visas redan för att radera bildunderlag och vi kommer nu använda samma för Kassa- och bankhändelser.

forum 1.PNG

Forum 2.PNG

Varianter: Bas, Smart, Pro

 

Möjlighet att läsa kommentar utan att öppna bildunderlag
Nu blir det möjligt att läsa en kommentar utan att klicka och öppna den. För bara muspekaren över symbolen för kommentar/notering så visas innehållet upp. Mindre klick helt enkelt! Det bästa av allt är dessutom att det gäller på alla ställen där du kan bifoga eller lägga till en kommentar: bildunderlag, verifikationer, artiklar, fakturor, lönebesked m.m.

 

Varianter: Bas, Smart, Pro

 

Hantering av bokföra nästa bankhändelse förändras
För ett tag sedan releasade vi nyheten att när du matchat en bankhändelse under Kassa- och bankhändelser så hamnade du automatiskt på nästa ej matchad bankhändelse och kunde bokföra den.

 

Vi förstod att detta arbetssätt inte passade alla och vi har sedan dess utvecklat en ny möjlighet, så fr om idag kan du antingen klicka på ”Bokför” eller ”Bokför och visa nästa” beroende på om du vill få upp nästa ej matchad bankhändelse eller inte automatiskt.

Väljer du bara ”Bokför” kommer du tillbaka till listläget av Kassa- och bankhändelser.

Forum 3.PNG

forum 4.PNG

Varianter: Bas, Smart, Pro