Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 

Versionsnyheter 5/3 eEkonomi

Ny version av Visma eEkonomi med förbättringar och ny vy under Bildunderlag. 

 

När du nu går in under Inköp - Bildunderlag möts du av ett meddelande där du kan testa en ny vy av bildunderlag. 

Bildunderlag 1.PNG

bildunderlag 2.PNG

När du aktiverat den nya bildvyn möts du av följande sida: 

Bildunderlag 3.PNG

Här kan du välja att titta på enbart leverantörsfakturor, eller kvitton genom att klicka dig in på respektive flik. Vill du se alla bildunderlag samlat har du även en flik för "Alla". 

 

När du laddat upp ett gäng bildunderlag har du nu bättre möjlighet att direkt i listläget få en förhandsvisning av ditt bildunderlag genom att hålla musmarkören över bild-ikonen precis till vänster om "Koppla bild". 

bildunderlag 4.PNG

 

Behöver du redigera något på bildunderlag klickar du enkelt på pennan, och har möjlighet att t ex byta typen av bildunderlaget: 

bildunderlag 5.PNG

 

Vill du tycka till om nya vyn för Bildunderlag gör du det genom den blå knappen längst ned på sidan under Inköp - Bildunderlag. 

Bildunderlag 6.PNG

1 Kommentar
PetraNXT
UTFORSKARE

Finns helt klart en del fördelar med den nya hanteringen, men för egen del så väger tyvärr nackdelarna över.

Saknar att kunna se en "minibild" direkt, utan att behöva hålla musen över något. Saknar att se vilket datum en bild skickats in och funktionen där nästa bildunderlag kommer upp blir heltokig när man börjar nerifrån för att få underlagen i någorlunda datumordning.. hade man kunnat sortera om dem så att det äldsta (enligt fotodatum) kommer först så hade det fungerat, men nu blir det bara ett extra steg.

Om tolkningen varit säkrare och faktura datum osv lästs in korrekt i de flesta fall, så hade det också fungerat, men så är ju inte fallet..