Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 

Versionsnyheter 6/2 eEkonomi

(uppdaterad av Nellie Karlsson APPLICATION SPECIALIST ‎2020-02-07 09:45 )

Förbättring revisorsinloggning

Revisorn får nu tillgång till redovisningsbyråns variant, alltså Visma eEkonomi Pro när de loggar in med revisorsinloggning och där det finns ett byråsamarbete sen innan. 

Tidigare hamnade revisorn i en del fall i kundens variant, men nu får de alltid Visma eEkonomi Pro så länge ett byråsamarbete finns i grunden. 

 

Köparens del att betala nu synlig under Kassa- och bankhändelser

Jobbar du med Rot/Rut och ska matcha inbetalningen från kunden mot rätt faktura har vi nu lagt till en kolumn som heter "Köparens del" för att du lättare ska hitta vilket belopp och vilken faktura du ska matcha mot. 

Köparens del.PNG

 

Vår referens som företagsinställningar

Om du fyller i vår referens på kundfakturor, så har Visma eEkonomi tidigare hämtat den referens som du angav på senaste fakturan till samma kund. Idag finns det möjlighet att ställa in Vår referens i företagsinställningarna, så följer den med automatiskt som förslag till alla nya kundfakturor du skapar. 

 

Förenklad aktivering av att ta emot leverantörsfakturor elektroniskt samt aktivera scanningstjänsten

Att kunna ta emot leverantörsfakturor elektroniskt och att kunna använda scanningstjänsten så aktiveras dessa två nu i samma steg och är inte längre två olika val. Fram tills dess att scanningstjänsten är fullt aktiverad visas statusen som Pågående och du som användare får en notifiering i programmet när det är klart. 

Vill du kunna ta emot dina leverantörsfakturor elektroniskt, och när aktiveringen är klar, får du ett förslag på pdf som du kan skicka till dina leverantörer med information om att du vill få dina fakturor elektroniskt. Du når detta under Appar och tillval - Visma AutoInvoice. 

AutoInvoice.PNG