Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 

Omsättningsstöd till enskilda företagare

(uppdaterad av Lisa Henriks COMMUNITY MANAGER ‎2020-09-14 15:47 )

Många enskilda näringsidkare har drabbats hårt ekonomiskt under den pågående pandemin. En del av dessa företag har inte kunnat dra nytta av tidigare åtgärder som har presenterats av regeringen, t.ex stöd vid korttidspermittering. Regeringen har därför lagt fram ett förslag om stöd till enskilda näringsidkare. 

 

Företaget kan få en ersättning upp mot 75% av omsättningstappet och en förutsättning är bland annat att den enskilde näringsidkaren har haft en omsättning på minst 200 000 kronor under föregående år. Precis som för övriga företag så är förslaget att det ska gå att söka omsättningsstöd för tre perioder: 

 

  • mars - april 2020
  • maj 2020
  • juni - juli 2020

 

Fördjupa dig i mer detaljer på regeringens sida Omsättningsbaserat stöd till enskilda näringsidkare.

Än så länge är detta ett förslag, men mycket tyder på att förslaget kommer bli verklighet. Vi kommer att uppdatera inlägget när ett beslut är taget och när det förhoppningsvis finns information om hur du som enskild firma går tillväga för att ansöka om stödet. 

 

Logga in och klicka sedan på prickarna uppe till höger och välj Prenumerera för att få mejl när vi uppdaterar med ny information.