Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Senaste inlägg

Det är ett tag sedan jag senast var inne i forumet. Gamla inlägg kommer fram i min profil, så jag verkar vara samma person. Men bland mina produkter, så finns inte Visma Skatt. Och när jag är inne i forumet för redovisning, eller vad det hette, där Visma Skatt på något vis verkar finnas, så går det inte att publicera nytt inlägg, det är liksom nertonat. Jag förstår inte hur jag ska kunna göra ett nytt inlägg om Visma Skatt. Enda jag verkar kunna göra är att svara på ett pågående ämne, som detta...Så hur gör jag för att få in Visma Skatt som mina produkter samt var och hur publicerar jag ny fråga om det programmet?
Hur/När blir foton som jag laddat upp på Mina foton godkända och hamnar i Mina album, för att kunna användas som avatarer?Hur tar man bort ett foto från Mina foton?Vem/Vilka kan se mina Mina foton?
Hejsan! Det är ju en väldigt bra fråga! Jag har inget bra svar på hur jag vill ha det just nu, men oavsett är detta något jag får kika på. Det är ju ganska motsägelsefullt just nu om man säger så. Tack Faffe för att du upplyste oss om detta! Lisa
Hej Hans! En anledning till att du inte kan behålla det användarnamnet som du hade i tidigare forumet har att göra med att i detta forumet så måste alla användare ha unika namn, detta var inte ett krav i vårt gamla forum. En annan möjlig anledning kan vara att du hade en mejladress i forumet och en annan till vismaspcs.se. Jag behöver veta vad din gamla användare hette, vilken mejladress du har använt och liknande. Men detta är inte lämpligt att diskutera här i forumet så jag skickar iväg ett mejl till dig istället där vi kan fortsätta reda ut vad som hänt.
Hej på er!My heter jag och kommer framåt arbeta tillsammans med Tinna och Lisa i vårt fantastiska forum. Har arbetat på supporten sedan 2 års tid tillbaka och tycker detta ska bli en väldigt rolig ny utmaning, speciellt i vår nya plattform.På fritiden är jag gärna med min familj och vänner och åker gärna iväg till nya platser.Jag vet att detta kommer bli toppenbra och jag ser fram emot att möta er här.Ha det fint, så hörs vi!