Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Senaste inlägg

Hejsan! Det är ju en väldigt bra fråga! Jag har inget bra svar på hur jag vill ha det just nu, men oavsett är detta något jag får kika på. Det är ju ganska motsägelsefullt just nu om man säger så. Tack Faffe för att du upplyste oss om detta! Lisa
Jovisst! Det lilla dumma här är att dina tidigare prenumerationer, oavsett om det var på olika områden eller på enskilda trådar följde inte med vid migreringen. Eller vi hade helt enkelt inte möjlighet flytta över det. Så jag skulle rekommendera dig att göra följande: Börja prenumerera på dom delarna som är inom ditt intresse, du kan kika i inlägget Prenumerera på innehåll i forumet för att se hur du går tillväga och vilka möjligheter som finns i vårt nya forum Klicka på din profilbild och väljMina prenumerationer - Inställningar för informationsmeddelandenså kan du välja hur och när du ska få mejl skickade till dig. Vi har gjort default-inställningar men där har du möjlighet att ändra så att det passar dig. Jag är här för att hjälpa dig om du har fler frågor om hur forumet fungerar!
Hej Hans! En anledning till att du inte kan behålla det användarnamnet som du hade i tidigare forumet har att göra med att i detta forumet så måste alla användare ha unika namn, detta var inte ett krav i vårt gamla forum. En annan möjlig anledning kan vara att du hade en mejladress i forumet och en annan till vismaspcs.se. Jag behöver veta vad din gamla användare hette, vilken mejladress du har använt och liknande. Men detta är inte lämpligt att diskutera här i forumet så jag skickar iväg ett mejl till dig istället där vi kan fortsätta reda ut vad som hänt.
Hej på er!My heter jag och kommer framåt arbeta tillsammans med Tinna och Lisa i vårt fantastiska forum. Har arbetat på supporten sedan 2 års tid tillbaka och tycker detta ska bli en väldigt rolig ny utmaning, speciellt i vår nya plattform.På fritiden är jag gärna med min familj och vänner och åker gärna iväg till nya platser.Jag vet att detta kommer bli toppenbra och jag ser fram emot att möta er här.Ha det fint, så hörs vi!
När du söker i forumet har du möjlighet att söka i hela forumet, inom produkten/området eller inom fliken du står inne på.