Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Senaste inlägg

Hejsan! Vilken bra fråga du ställer! Det är garanterat många fler med dig som undrar detta 🙂 Mellan det gamla forumet och hjälpen i eEkonomi fanns en integration som gjorde att foruminlägg syntes i hjälpen. Den integrationen gick inte att återanvända och vi jobbar för fullt med att bygga en ny integration mot vårt nya forum. Förhoppningen är att ha detta på plats i början av nästa år. Kontaktuppgifter till oss hittar du när du klickar på frågetecknet uppe i menyn, klickar sedan på den blå bubblan nere till höger i hjälp-rutan och sedan telefonen uppe till höger. Jag skickar ett mejl till dig så kan vi kika på vad som har hänt med din användare. /Lisa
Vill du besvara en viss användare i ett inlägg där flera användare har svarat eller kommenterat? Då kan du göra såhär: Skriv ett @ i ditt svar så får du fram alla användare som varit aktiva i tråden och du kan välja vem du vill notifiera i ditt svar. Du kan också efter @ skriva alias till användaren för att få fram hen direkt. Gör du såhär får användaren du nämner en notifiering om detta via mejl och i forumet via megafonen uppe till höger.Smidigt va!
Hej!Jag har fått detaljerade vänliga mail från Lisa. Men problemet är ändå inte löst. Jag kan fortfarande inte komma åt mina tidigare inlägg. Det skulle kräva att jag köper ytterligare en licens. Dessutom skulle jag ändå inte komma åt forumet från min normala inloggning utan skulle behöva logga in separat med denna extra licens.En så krånglig lösning är helt otroligt.
Hej Jessica! Bilder du laddar upp ska blir "godkända" per automatik, det finns ingen process där någon behöver godkänna dina bilder innan du kan använda dem Du tar bort en bild genom att klicka på avataren uppe till höger och väljaMin profil. I rutan som heterMina fotonklickar du påLadda upp en bild.Välj sedanAlla bilderoch för muspekaren över den bilden du vill ta bort och ett kryss kommer dyka upp längst upp till höger på bilden. Klicka på krysset för att ta bort bilden Profilbilderna kan alla se, laddar du upp andra bilder så kan du välja att lägga dem i ett "Dolt album" som bara du kommer åt. Jag tycker det är lite märkligt att du inte får till din profilbild, jag kan ju se att du har fått upp bilden i dina album och jag vet inte riktigt vad som gör att den inte hamnar som en avatar. När du laddar upp en profilbild via instruktionen ovan så väljer du samma bild i två steg. Kan det vara här något blir tokigt? När du laddat upp bilden får du först välj att beskära den som en Profil avatar, när du gjort det väljer duSpara och fortsätt. I andra steget beskär du bilden för avataren för meddelanden. Samma bild används som standard och vill du ha samma bild så ska det räcka att beskära och väljaSpara ändringar.
Hej Henrik! Välkommen tillbaka till forumet! Det var en tabbe från min sida där, jag hade inte gett användare av Visma Skatt behörighet att publicera en ny fråga. My bad! Jag har nu rättat till mitt misstag och det är fritt fram för dig att ställa frågor om Visma Skatt 🙂
Mest gillade inlägg