Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Senaste inlägg

Om du använder K2-principer så skall du använda den skattemässiga. Har du K3 så blir det komponentavskrivning men latent skatt, ett konsultvänligt elände som någon snillrik person har hittat på.
Hej Anders, Ser att mina kollegor gjort sitt bästa för att tipsa och ge dig svar på din fråga. Det finns en del att läsa i hjälpen precis som du säger och jag skulle vilja slå ett slag för dokumentet Så hanteras olika händelser Läs i stycket Inlösenaktie och inlösen i aktiehanteraren. Den informationen hoppas jag kunna vägleda dig och annars rekommenderar jag att du kontaktar en redovisningskonsult så är jag säker på att du får allra bästa hjälp. Vill du ha tips på en redovisningskonsult så slår jag gärna ett slag för våra duktiga redovisningskonsulter som skriver här i forumet eller kan du ta hjälpa av länken Hitta redovisningsbyrå Hoppas det löser sig och att du får en fortsatt fin dag! /Tinna
Visma Koncern version 2020.0
Är du en redovisningsbyrå med bolagsformen AB (K2) eller en enskild firma med deklarationsblanketterna INK1 och NE bilaga kan du nu använda Visma Advisor Period & År för din egna byrå kostnadsfritt!
Hej Leif! Du kan redan nu uppdatera till rätt förmånsvärden, se Nybilsprislista för bilar » Nästa version, 2019.2 är beräknad att komma nu i januari, och då finns dessa värden med.
Genvägar