Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Senaste inlägg

Du har väl inte missat Visma Ekonomiöversikt - tjänsten som är perfekt för redovisningsbyrån som vill presentera siffrorna på ett snyggt och lättförståeligt sätt?
Kunder som inte kan logga in i Advisor Connect & modulerna fakturaunderlag/löneunderlag ska uppdatera till senaste versionen.
Vi gör precis om Lovisa och lägger idag både löneskatt och eventuell fastighetsskatt på kto 2510 för att kunna hantera den totala skattefordran/skulden korrekt i årsredovisningen. Man skulle kunna önska att kontostyrningen följde det baskonto man valt.Det skulle även vara bra vid 0831 bokslut och momsen. Då kunde man knyta samtliga momskonton till 2650 och 2650 skulle då vara uppmärkt mot baskonto 1640 vid fordran och 2650 vid skuld och summan av de konton man då kopplat till 2650 hamnar på rätt sida i balansräkningen.Men som sagt, så funkar det tyvärr inte.
Hej! Om jag fattat det rätt så finns det nu en begränsning för avdrag för negativt räntenetto med högst 30 procent av EBITDA. Krångliga regler som det skulle vara bra om det gick att dokumentera i programmet. Bland annat går det att spara underskott i 6 år och det finns lättnadsregler för räntor under 5 miljoner.Speciellt fastighetsbranschen tror jag kommer drabbas.Kommer vi att få se en sådan beräkningsbilaga i Visma Bokslut?Frågar åt en kund med många användare som gör i huvudsak bokslut åt fastighetsägare.
Hejsan. Alternativ 1 har jag gjort någon gång men det råder väl en fråga kring vad som är räkenskapsmaterial och som då skall sparas i 7 år. Vilket i sig ställer till det då man enligt lagen även skall kunna komma åt sådant material. Det är ju rätt mycket i ett löneprogram som man kanske inte skriver ut och frågan är vad man borde skriva ut och vad som räknas som räkenskapsmaterial.Alternativ 2 funkar ju så sådär då jag inte kan ta en säkerhetskopia nu och det är ju inte säkert att jag gjort någon sådan tidigare heller. Man jobbar ju sällan så.Alternativ 3 har ju samma bekymmer... ingen säkerhetskopia.Generellt sett så har ju Lön 600 vissa programtekniska brister. T.ex. det att man inte kan ha två företag igång samtidigt. Besvärligt för mina anställda när dom sitter och gör lön och en annan kund ringer. Öppnar man då nästa företag så stängs det förra och man funderar hur långt man hade kommit då....
Genvägar