Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Senaste inlägg

På grund av en bugg i version 2019.22 så har den nu tagits bort från nedladdning och vi inväntar en ny version under dagen (9 april)
Du ställer in det under Inställningar/Behörigheter enligt hjälptexten. Du måste också markera att företaget ska använda attestfunktion, även det i Inställningar.
I Visma Skatt / Skatt Proffs version 2019.22 har vi identifierat en bugg gällande avsättning till periodiseringsfond på NE-blanketten. Anger du ett manuellt belopp i fält R34 på NE-blanketten angående "Avsättning till periodiseringsfond" sparas inte beloppet på deklarationsblanketten. För att beloppet ska sparas behöver du ange avsättningsprocentsatsen i fältet. Vi kommer att släppa en ny version för att komma tillrätta med problemet, fram tills att problemet är korrigerat behöver du använda en procentuell beräkning för avsättningen till Periodiseringsfond. OBS!Öppnar du en skattefil sparad i tidigare version där du manuellt har matat in belopp i R34 bör du inte spara skattfilen i version 2019.22”
Gratis webbinarier varje fredag för byråer, deklarera åt privatpersoner, och mycket mer!
Hej Emfraden! Det är ett uppdrag som du behöver koppla till tjänsten vid aktivering. Om du istället för fliken samarbete går till fliken uppdrag på kunden. Här lägger du till valfritt uppdrag (deklaration är väl det mest logiska) och sparar sedan. När du sedan aktiverar så får du detta uppdrag att välja på i listan och du kommer vidare och kan börja använda tjänsten.
Awesome
Genvägar