Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Senaste inlägg

Hej igen, efter att skapat årsredovisningen i dekl/årsredov kunde jag aktivera för digital inlämning. Den är nu registrerad av Bolagsverket. Men den är ju signerad separat i Visma Sign och det syns inte på sista sidan att den är signerad digitalt, kan inte heller se hur den signerade pdf-filen blivit skickad till/uppdaterad i dekl/årsredov eller på Bolagsverket. Jag upplevde att själva årsredovisningen skickades till Bolagsverket fr systemet för signering innan vi signerade i Visma sign?Men hoppas det är i sin ordning, återkom gärna med info.Mvh Malin
Sitter med en deklaration där kunden äger ett fåmansbolag. Under året så har han gjort en fondemission, en nyemission och såld en andel av aktierna. Allt detta gick bra. Men när jag skulle lägga in att han köpt tillbaks en del av aktierna så går inte det. Då kommer det upp en ruta som säger "Du kan inte registrera händelser efter en avyttring det aktuella året". Så hur katten skall man göra då? Det är ju absolut sånt som kan hända men programmet tillåter alltså inte det... Väldigt märkligt tycker jag.
Generellt sett så skall man ju idag inte ha med sånt som inte finns.. t.ex. då inga anställda. Vilket då inte gällde förut. Och skall man vara krass så blir det rätt mycket man kan skriva om man tar med sånt som inte finns i bolaget...Men nu vet jag inte om det funkar i den digitala varianten men samma problem kan ju uppstå i den "normala" varianten och då brukar man kunna låsa det genom att ändra typ till text istället för tal...
Vi bevakar vi fortfarande driften av Mina Tjänster, på grund av avbrotten som skedde förra veckan.Vi har inte haft några störe avbrott sedan i torsdag v27 och ser att det är mycket stabilare.
Finns det någon gammal förlust som är större än årets vinst? I så fall är det ju korrekt att det är en ansamlad förlust.
Awesome
Genvägar