Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Senaste inlägg

Detta är ju ett år gammalt, men det går fortfarande inte att välja PROGNOS. Känns brådskande - nu lever prognosen liksom "vid sidan om" och visas i diagram, men man kan fortfarande inte ta ut rapporter med prognosavvikelser. En stor anledning till att man gör prognoser är ju att budgeten blivit obsolet - och då vill man ju göra jämförelser mot sin färskaste prognos!
När man tittar på rapporter i Ekonomiöversikt kan man ju välja (med kugghjulet) att se avvikelser mot budget och/eller föregående år, i såväl kronor som %. Men självklart måste man ju även kunna välja att se avvikelser mot PROGNOS på samma sätt! Eller hur?
Läs mer om de nya kundsidorna i Visma Advisor!
Antar att du då lagt upp marken i anläggningsregistret, eller? Om det är så du gjort så går det alldeles utmärkt att dela upp en tillgång. Åtminstone när det gäller övriga tillgångar, det har hänt oss några gånger där fordon fördelats mellan chassi och påbyggnad vid byte av chassit.Om det är fallet så markerar du tillgången, går till "kommando" och väljer "dela tillgång". Bör funka. Återkom annars och lycka till!
Awesome
Genvägar