Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Senaste inlägg

Hej.Jag håller på att upprätta bokslut och årsredovisning för ett 30 september bokslut. Men när jag kommer till fliken Skatteberäkning så är den inte tillgänglig än. Och inte heller årsredovisningen!Enligt support beror detta på att Skatteverket inte släppt blanketter än för bolag med bokslut P4 2020.Men detta är ju helt absurt! Ska det inte gå att gör klart årsredovisning bara för att man inte kan lämna in deklarationen? Man kan ju ha bolag där det av olika skäl är bråttom med årsredovisningen, t.ex. att man ska besluta om utdelning så fort som möjligt.Två frågor:1. När kommer det vara möjligt att göra skatteberäkning och årsredovsning i Period&ÅR för P4-bolag?2. Kommer denna funktion förbättras framöver? Om inte, så är ju Period&År inte ett alternativ att använda!!
Instämmer. Egentligen borde dessa funktioner inte ligga och ta plats ute i kundlistan utan bara finnas inne på kundbilden, som det var tidigare. Det hela känns ogenomtänkt för i den här branschen håller vi inte på och raderar eller aktiverar/inaktiverar kunderna stup i kvarten, och har således inget behov av att det skall gå så snabbt och enkelt att dessa funktioner behöver finnas ute i kundlistan.
Såg att en av era konkurrenter numera automatiskt uppdaterar status på inlämnade årsredovisningar från Bolagsverket. När kan vi få en sådan funktion till bevakningslistorna i Advisor, så man slipper kolla alla manuellt?
Hej, Vi har ett önskemål från våra kontor (12 medarbetare) och det är att man ska kunna skriva in noteringar under tiden man jobbar med kunden i tidsregistreringen. Att man inte ska behöva vänta till slutet och skriva allt. Ibland kan vissa uppdrag ta 6 timmar i sträck och då vore det toppen för en själv samt till faktureringen till kunden att man kan skriva in en kommentar vad man gjort. Man kanske har gjort en avstämning som tog längre tid eller att kunden behövde hjälp med någonting utöver den löpande bokföringen. Att bara kunna notera det direkt för att sen fortsätta med bokföringen vore toppen och sen när man ska fakturera så finns de anteckningarna med. För nu om man klickar på stoppa tiden, skriver in något så måste man trycka på avbryt för att fortsätta och då försvinner anteckningen. // Caroline
Awesome
Genvägar