Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
(uppdaterad av Amanda Nygren CONTENT PRODUCER ‎2021-04-16 16:49 )
  • 0 Svar
  • 1 gilla
  • 377 Visningar

Låt kunden fakturera enkelt själv 

 

Är det dags för din kund att börja fakturera själv? Ni jobbar då parallellt med samma data, men din kund får en egen version av programmet, Visma eEkonomi Fakturering. Här får din kund tillgång till funktioner som att lägga till kunder, skicka fakturor och hantera inbetalningar. Resten av redovisningen sköter du. Din kund blir mer delaktig i sitt företags siffror, samtidigt som du får mer tid till att ge rådgivning.  Ett vinnande koncept för er båda!  

 

Vad ingår & kostar Visma eEkonomi Fakturering?Kom igång 

 

Det är enkelt för din kund att börja fakturera själv med Visma eEkonomi Fakturering, och på startsidan ser ni båda tydligt status på kundfakturor. Med appen Visma eEkonomi blir det dessutom ännu mer flexibelt! Där kan kunden fakturera var och när som helst, och enkelt scanna in bilder på kvitton som laddas upp automatiskt i programmet. Om du arbetar i Visma Administration kan du bjuda in dina kunder till samarbetstjänsten Visma eEkonomi Fakturering till Visma Administration. Ett smart samarbete som gör att du kan jobba kvar i Visma Administration medan din kund fakturerar och sköter betalningar digitalt i Visma eEkonomi Fakturering. Läs mer om det här »  

 

 

Webbinarium.jpg

Tips: Skicka spellistan Samarbeta med redovisningsbyrå » till din kund, där visar vi bland annat hur man accepterar en samarbetstjänst och startsidan i eEkonomi!

 Steg 1 - Redigera samarbetet 

 

Gå till vismaspcs.se och Mina tjänster. Klicka på ditt företagsnamn och välj Samarbeten. Här kan du redigera kundens variant från Start till Visma eEkonomi Fakturering. Din kund får ett mejl med en länk där den kan logga in på vismaspcs.se - Mina tjänster. Där finns en notis på startsidan där din kund kan välja Godkänn. Du får ett mejl som bekräftar det och ni kan då börja arbeta tillsammans. 

 

Redigera samarbete »

 

Steg 2 - Hjälp din kund komma igång 

 

Se till att kunden har det stöd och hjälp den behöver för att komma igång. Visa hur man enkelt kan: 

 

  • Lägga till kund 
  • Skapa artikel 
  • Skapa faktura 

 

Skicka även hjälpavsnittet Kom igång med Visma eEkonomi Fakturering » till din kund som stöd, och gärna spellistan med filmer som visar funktionerna. Vill din kund sköta både fakturering och bokföring? 

 

I vår guide Bli effektiv i Visma eEkonomi för redovisningsbyråer kan du läsa mer om detta i kapitel 9 - Dela arbetsuppgifter med din kund.  Guiden kostar ingenting och du har tillgång till den när du fyllt formuläret » Lycka till! 

Medverkande