Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
Visma Administration, Fakturering & Förening
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Senaste inlägg

Windows Server 2019 Windows Server 2016 Windows Server 2012 Windows Server 2012 R2 Windows 10 Windows 8.1 Windows 8 Visma Spcs Systemkrav »
Hej! Jag tolkar dig som att det gäller inlästa fakturor och tänker att du skulle kunna kopiera bilagor och underlagsom finns undansparade i företagsmappen. Företagsmappen hittar du under sökvägenC:\ProgramData\SPCS\ Bilagorna sparas i mappen AUTOINVOICE_BILAGOR i företagsmappen, när det gäller scannerunderlagen så sparas de i MOSC_TMP också i företagsmappen. Hoppas detta kan underlätta för dig. TInna
Min leverantör av integration för inläsning av leverantörsfakturor får inte kontakten med mitt VISMA Adm 2000 att fungera. Felmeddelandet "får ej kontakt med databasen" kommer upp vid försök till inläsning.De säger att en användare på kunden i Adm 2000 bör bli markerad på att de kan välja användare för integration vilket inte går då den är "mörklagd". Jag startar mitt adm 2000 från Byråstöd där endast en användare finns upplagd för samtliga mina VISMA program.Leverantören ör Ascendo med Attest.nu som programvara som ju finns som val hos er när jag tittar på "inläsning av leverantörsfakturor".Behöver svar så att jag kan få igång den tjänsten.
Här är en kort guide som visar hur du kontrollerar vilken SQL Server som du har installerad på din dator. Använd sökfunktionen i Windows och skriv Tjänster (eller Services), och klicka på den. Leta upp tjänsten SQL Server (Visma). Högerklicka på tjänten och välj Egenskaper. På raden Sökväg till den körbara filen så ser du en sökväg. Om sökvägen innehåller MSSQL14.VISMA (som visas på bilden) använder du SQL Server 2017. Om sökvägen istället innehåller MSSQL12.VISMA så använder du SQL Server 2014.
Hej!Du som använder en egen SQL-server kommer inte att påverkas eftersom du installerar en SQL-fri variant av våra program.🙂
Awesome
Genvägar