Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
Visma Administration, Fakturering & Förening
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Senaste inlägg

Hej.Jag har precis uppdaterat min Administration 2000 till version 2021.2. Jag kan inte läsa in återrapporteringsfil från Handelsbanken i XML_ISO20022_CAMT054 format.Av någon anledning gick inte den ordinarie filen i LB format att läsa tillbaka.Har ni en tidsplan på när stödet för filformatet kommer?
Hej Karin, Jessica och Arthur! Superbra att ni hakade på i samma tråd då det berörde liknande saker i nya versionen:) Det stämmer att Provutskrift inte finns med i nya versionen där vi gjorde om fakturahanteringen. Vi ser dock fortfarande ett stort värde i att kunna förhandsgranska fakturan innan man skickar den. Om du endast vill förhandsgranska en enskild faktura när du precis skapat den gör du detta genom att välja Skicka - Aktuell faktura när du befinner dig under Försäljning - Kundfaklturor. Kommandot fungerar även för redan utskrivna fakturor, men du får då en upplysning om att fakturan redan är skickad: I detta läge kan du även välja att skicka den direkt om du vill, så där är hanteringen densamma som funktionen som tidigare fanns under Skriv ut, bara att vi flyttat "Direktutskrift" så att den istället heter Aktuell Faktura och att den finns under knappen Skicka. Använder du snabbkommando använder du tangenterna Ctrl+i för att få upp dialogrutan. Syftet med den nya hanteringen för fakturering är att det ska vara enklare att skicka flera fakturor på samma gång, därför har vi kompletterat med modulen Fakturahantering. Det smidigaste arbetssättet är att du skapar dina fakturor som vanligt och när du känner dig klar kan du sedan välja Skicka - Fakturorså att du hamnar i Fakturahantering. Här kan du dels förhandsgranska falturorna utan att behöva göra en fysisk utskrift, utan du får en förhandsgranskning direkt till höger så att du enkelt kan ta dig nedåt i listan för att se utseendet på respektive faktura: Det finns även en smidigare hantering för att välja vilka fakturor du vill skicka, tidigare skickades alla som inte var utskrivna. Vill du få upp en större vy av fakturan när du befinner dig under Fakturahantering kan du välja kommandot Förhandsgranska uppe i menyraden. Märker du att något blivit fel på fakturan kan du enkelt nå denna via förstoringsglaset i fältet fakturanummer: Om ni har fler funderingar eller input så får ni jättegärna lämna den här i tråden!
Hej igen! Tack för återkoppling! Jag testade lösningen igen och får med mig både ett original och en kopia. Du får gärna kontakta mina kollegor på supporten så kan vi titta närmare på vad som skiljer sig i din miljö. Du hittar våra kontaktuppgifter på vår hemsida: Kontakta oss.
Uppdaterat till 2021.11Jag undrar om det finns ett numeriskt tangentbord med punkt, eftersom man inte längre kan registrera 112,50 med kommatecknet i det numeriska skrivbordet. det behöver registreras med en punkt. Vilket inte gör det helt lätt med att alltid förflytta fingrarna över tangentbordet. Har sökt på nätet utan resultat. Någon som har lösning?

Status changed to: Genomförd

Hej Anna! Nu har vi släppt version 2021.2 där du har möjlighet att styra mer vilka fakturor som ska skickas, ex via utskriftsval. Vi har även gjort om dialogen för att skicka dokument så att det blir tydligare exakt vilka fakturor som kommer att skickas, istället för att du endast ser ett antal per utskriftsval. Hoppas att du gillar den nya versionen:)
Awesome
Genvägar