Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
Visma Administration, Fakturering & Förening
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Senaste inlägg

Jag funderar på att hyra en lokal för musikproduktion och för detta behöver jag göra specialväggar och betta beräknas kosta cirka 125.000. Hur fungerar detta med avskrivning ? Blir det en 3 års avskrivning och hur bokförs kostnaden ? Det räknas väl inte som inventarier ?Tacksam för synpunkter och info från någon som har kunskapen om detta.
Godmorgon,@PMBSkog@VisMaria Detta är, precis som min kollega Annelie skriver, inget som du lägger till i Visma Förening. Det vårt program gör är att anropa att ditt e-postprogram ska starta och sedan lägger vi in bilagan (fakturan)i det tomma mejlet. I övrigt påverkar inte Föreningsprogrammet mejlet alls. När jag själv arbetade i Outlook vet jag att det fanns en funktion där du kan ha en standardmall/någon form av signatur (i Outlook) som du sedan kan komplettera med fakturasumma och ev. andra uppgifter som du önskar bifoga. Mitt råd är att du ställer frågan till supporten för ditt e-postprogram och tar reda på vilka möjligheter du har. /Tinna
HejVid kontroll i historik så stämmer inte denna med bokföringen,EU sammanställning 226,660 krRedovisat 583,399 kr (hittat ett fel 319,090 kr) fortf diff på -37,649 krFakturasammandrag med valet EU kund Ja = 583,399 krKollat samtliga konton med EU = 583,399 krKollat sammandrag med EU ja och det saknas VATnr, hittar endast den felande posten enl ovan.Skrivit ut kontoanalys på samtliga EU konton och stämt av med fakturasammandrag.vi närmare koll ligger jag 8-10% fel i flera månader.Någon som har några ideer?
Exakt. Men man bör ju kunna få siffrorna på en plats istället av att syssla i timmar för att matcha konton (det är inte alla konto som används varje månad så blir det krångligt att få ihop rapporten på period som omfattar flera månader).
Hej du har inte filtrera i listläget för då fungerar det inte. Mvh Peter Blonér DataPartner
Genvägar