Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
Visma Administration, Fakturering & Förening
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Senaste inlägg

Ah. Så om jag tar en sådan i vilket bolag som helst av mina kunder så följer allt med. Logiskt när jag tänker efter. Tusen tack för svaren. Nu blir det uppdatering till helgen.men som sagt. Lite mer praktiskt info på uppdateringssidan vore ju bra.
Hej! Jag tar idén om massuppdatering på projekt vidare för diskussion, det finns kanske även fler fält än just för Tid Smart som man skulle vilja ha möjligheten att massuppdatera. Jag tar direktkontakt med dig för att diskutera just ditt specifika fall. Ha en fin dag!
Ja jag förstår varför ni gör förändringen. Problemet blir att det inte framgår någonstans i just utskriftsvalet att "e-post" eller "Brev" kostar pengar. Ni bygger in funktioner men använder ickeförklarande ord. Ni hade kunnat göra en liten markering, eller skrivit (via AI) eller en * efter ordet. Ja det finns många sätt att visa och beskriva det om ni ville. Nu framstår det bara som försöker göra ert bästa för dölja funktionen för kunna debitera mer.Tråkigt
Våra kunder lägger löpande order med olika leveransdatum. De skriver ofta med inneliggande order vår/höst etc. För att vi ska koppla den nya ordern med redan befintlig order måste vi gå in på varje order som finns registrerat på kunden.Kan man få leveransdatum i listan order, ej fakturerat vill det spara mycket tid. Det vill även göra det enklare att utskilja eventuella restorder.
Om man kan ge restorder egen nummerserie är de enklare att utskilja i alla moment.
Awesome
Genvägar