Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
Visma Administration, Fakturering & Förening
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Senaste inlägg

Hej Simon,Har råkat ut för ett liknande problem de sista veckorna med att SQL en gått i taket kapacitetsmässigt. Detta efter vi flyttade Administration till en Virtuellserver lösning, så har du fått hjälp av Visma och du har en lösning?Med vänlig hälsning, Jonas
Går det att aktivera utvecklingskostnader under ett pågående verksamhetsår eller är det bara vid bokslut?År 1, utvecklingskostnader är aktiverade och avskrivning utförd. men år 2 är finns det också utvecklingskostnader och hittills har dessa bokförs direkt mot resultatkonto. Vid månadsbokslut så behöver vi ta hänsyn till om kostnaden kan aktiveras eller inte.
Hej,jag behöver installationsfilen för visma fakturering för versionen som min licens gick ut på, för att jag byter dator. Kan dock inte hitta denna fil någonstans på hemsidan, hur gör jag?Tack i förhand.

Status changed to: Genomförd

Hej!Ett par av er kanske redan sett det i versionsnyheterna, men jag vill inflika med denna glädjande nyhet även i denna tråd. Från och med den nya versionen; 2019.3 kan du nu använda upp till 40 tecken i fältet för artikelnummer. Hoppas att detta kan hjälpa er i ert arbete!Ha en fin dag!/Joanna
Hej,Det skulle vara önskvärt att Inventeringsrutinen uppdaterades till samma datastruktur som många andra registerflikar.Det underlättar mycket om man kunde se direkt vilka artiklar man har kvar att inventera genom att direkt söka i fälten som man kan göra i många register numera, en mycket bra funktion för övrigt.Som det är nu måste man skriva ut en inventeringslista där man kan använda urvalet, mycket bättre hade varit att kunna välja vilka fält man vill ha i listan och skriva ut listan direkt från sitt urval (via Excel). Samtidigt som man kan behålla strukturen i listan när man skall stansa in resultatet av inventeringen.Jag tror att man skulle vilja ha med samtliga lagersaldofält samt inventeringsfälten, datum, diff etc. Men friheten att välja alla fält från art-tabellen, vore det bästa. Som det är nu kan man göra vettiga urval inför en inventering i artikelregistret och skriva ut dessa, men det går inte att göra samma urval i Inventerings registret som ju är samma tabell!
Genvägar