Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
Visma Administration, Fakturering & Förening
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Senaste inlägg

Kan tyvärr inte göra mer än hålla med. När en icke-raster-PDF som leverantören skickat från Monitor G5 kommer som en utskriven och inscannad PDF, då har man helt klart en bit kvar till mål...
Hej, jag har låst 2019 men fick en ytterligare verifikation från revisorn. Adm 200 säger att jag inte kan låsa upp perioden, men det måste väl gå?
Med tanke på att det fortfarande är aktivitet i avdelnign för Visma Adminsitration trots andra program som eEkonomi och dess onlinekonkurenter (utan att nämna några namn) så undrar man ju hur många som fortfarande använder Administration.Misstänker att flertalet redovissningsbyråer fortfarande jobbar i Administration med tanke på allt arebte och historik dom byggt upp under åren. Men handlar det om 10-/100- eller kanske 1000-tals byråer?Ser man på hur all nyutveckling och marknadsföring av VismaSPCS produkter är så misstänker jag att inom XX månader/år så har allt ersatts av eEkonomi och dess online konkurrenter. Kollar man på Vismas hemsida (under redovisningsbyråer/redovisnignsprogram) så verkar inte ens adminsitration säljas längre.Lite tråkigt tycker jag att ingen gjort någon "Addon" som ger molnfunktionalitet till Administration,lite typ CentSoft fast kanske utan krav på automattolkning, webfaktura, löneattestering och ekonomiöversikt borde finnas som direkt portalkoppling till Visma Admin, utan att man behver blanda in massa administration som inbjudan till samarbeten hit och dit. Kryssa i en ruta i Byråstöd och det borde vara klart.
Vad är egentligen det nya smarta med detta? Är inte detta en ersättare till Webfaktura som funnits till Administration länge?
Vi har under dagen sett att Inloggningen till Mina Tjänster varit mycket stabilare och inga större avbrott har inträffat som gårdagens avbrott. En åtgärd på problemet håller nu på att implementeras och vi kommer att fortsätta bevaka att Inloggningen till Mina Tjänster fungerar fullt ut under helgen.Om det inte fungerar, avvakta en stund och försök logga in på nytt efter en stund. Du kan ävenprova attrensa Cachei din webbläsare och försöka logga in på nytt.
Awesome
Genvägar