Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
Visma Administration, Fakturering & Förening
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Senaste inlägg

Hej,Jag använder idag Administration 500 utan SQL och egen SQL 2016 server kommer uppgraderingen till 2017 att påverka mig ?
Det saknas för närvarande en funktion för att kunna exportera autoinvoice bilagor.Vi behöver lämna alla leverantörsfakturor till revisorn i samband med bokslutet och vet nu inte hur vi kan få ut dessa leverantörsfakturor från programmet. Samma gäller för kvitton som är inläst via visma skanner.
jag fakturerar från ordrar som importeras från en extern sajt.faktureringen brukade vara smidig (om man bortser faktum att allt är manuellt i visma). det vill säga att jag kunde gå in på fakturorna som skapades nyss (listan "ej utskrivna, för lättare hantering), ändra datum och med tangenten page down, ändra fakturadatum osv, allt detta i menyn ”ej utskrivna”, och även nya fakturor kunde läggas in i listan ”ej utskrivna”.Efter uppdatering till 2020.1 är detta omöjligt. Skapas nya fakturor medan modulen kundfakturor är öppen, inga nya fakturor dyker upp i listan ”ej utskrivna”. Man måste stänga ner modulen och öppna den på nytt för att kunna ändra fakturadatum igen. och samma sak igen. Om och om igen.om man vill ändra status på kundfakturor så att de står som utskrivna, går det inte att markera "utskriven" och bläddra med tangent page down. nu är det bara page up som fungerar. någon mer som har samma problem? har installerat om visma, men det hjälper inte.
Nja... ett företag brukar inte byta organisationsnummer direkt, men verksamhet kan flyttas över till nytt företag = nytt org.nummer. Då är det praktiskt, som du säger, att man kan slå ihop två till en om man inte tillsammans med kunden/leverantören önskar starta om på noll.Mvh Lena
Använder du Visma Administration direkt på en server?Använder du office-paketet som inte är avsett för server?Microsoft kräver att du har Office E3 eller högre licens för de som skall arbeta med mailen direkt på servern.Det andra alternativet är att använda AutoInvoice för att skicka fakturorna.//Davor P
Awesome
Genvägar