Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
Visma Administration, Fakturering & Förening
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Senaste inlägg

Om man har tur så ser det ut såhär istället, dvs att det finns en scroll men man ändå ser disponibelt, det är lite olika på olika produkter
Hej.Visma Administrtion 2000 Version 2019.3 nätverk 2 användareMin kollega har uppmärksammat att strukturen i paketartiklar ibland försvinner. Vilket gör att vi får 100% täckningsgrad på den artikeln på order/offert samt att ingående artiklar ej räknas av/reserveras från lagret.Noterat att de artiklar som vi haft på en offert verkar vara drabbade av försvinnande struktur oavsett om man genererar order från offert eller registrerar artikeln på en order manuellt senare.Min kollega har även noterat att ibland när man tittar på en artikel i artikelregistret så finns ingen struktur. Om man ser att det finns en Summa nertill på struktursidan och lägger till en ny artikel i strukturen så kommer artiklarna som inte syntes fram igen.
Hej, jag skriver inte ut fakturorna eftersom kunden redan skrivit ut dom, dom ska bara in i bokföringen och reskontran. Men då vet jag att det inte finns något snabbkommando, tack!
Detta behövs, ja. Det där med att behöva byta år är ett aber, och här ställer det helt klart till problem.
Hej!Nu har jag lagt in två nya idéer;1) en om att kunna ha fler än ett konto till kund- och levreskontra för att kunna särskilja externa och interna kunder/lev.2) bokföra i utländsk valuta på valutakonto för att möjliggöra avstämning mot bankkontoutdraget.Gå in under Idéer/Nya och rösta om du håller med!Någon som har löst dessa två områden på något smart sätt?
Årsavslut
Genvägar