Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
Visma Administration, Fakturering & Förening
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Senaste inlägg

Jag skulle vilja kunna enkelt flytta med leveransadressen från en order till en beställning. Vi har en del order som går via tillverkaren och då är det smidigt att kunna göra beställningen direkt från orderläget och få med rätt artiklar och antal, men när jag har fyllt i leveransadressen i orderläget så skulle jag vilja kunna välja att flytta med den till beställningen med.
Tack My!Förlåt att jag är lite trögfattad här borta. 🙂Du föreslår att jag kan gå in viaFörsäljning-Kundrabatt...men under fliken Försäljning (i vänsterspalten) så har jag baraKundfakturorKunderArtiklarJag provade att lägga in en rabatt direkt på kundkontot - men då blir det bara i procent.Alternativet radrabatt fanns inte.Jag provade att lägga in en ny artikel - men systemet godtog inte minustecken.Jag provade att ändra från procent till kronor i artikelraden (direkt på fakturan) men det gick inte.Jag provade att skriva -1000 kr i en artikelrad - men systemet godtog inte minustecken här heller.Jag misstänker att jag har en annan version av faktureringsprogrammet? 🙂Jag har enskild firma.Rabatt görs på artiklar, i kronor, ej på hela beloppet.Tack för hjälpen!
Har Installerat Adm-2000 på en server och som nätverk version men hittar ingen delad mapp medarbetsplatsinstallation. ? Vart kan den ligga?
Vi vill ständigt utveckla oss och för att göra det behöver vi veta hur du som kund arbetar i våra program och vad vi kan förbättra för att du ska fortsätta att tycka om oss som leverantör. Vi söker nu efter fler referenskunder till Visma Administration. Är du intresserad?Fyll i så fall i formuläret via länken nedan:Påverka ditt program
Hej Kristina, Har Pyramid stöd för export av SIE4- fil så är går det bra att importera denna till Visma Administration.Skapa en fil per räkenskapsår som du vill importera till vårt program, det gör inget att senaste räkenskapsåret inte är klart än. Återkom gärna om du stöter på funderingar! 🙂 /My
Awesome
Genvägar