Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
Visma Administration, Fakturering & Förening
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Senaste inlägg

Status changed to: Utvärderar

Hej! När jag tittar på din idé tycker jag att den berör det som vi håller på att förbättra. Därför undrar jag om du är intresserad av att dela lite mer idéer och funderingar till mig? I så fall, gå till inlägget Vill du hjälpa oss med frågor angående inläsning från Visma Scanner och Visma AutoInvoice?för mer information.MvhAnneli
Tack och bock Henrik!Löste vårt problem🙏😀
Hej!Fungerar QR-kod för betalning i de flesta bank-appar idag?Eller finns det begränsningar?Vi har alltid hänvisat till www.usingqr.se för upplysningar, men den länken går idag till en sida som bara beskriver effektiva betalningar med Swish.
Hej,Det ser inte ut på något annorlunda sätt hos mig än hos andra. Detta är som sagt sedan länge ett känt fel hos er men som ni inte tyckt vara värt att rätta till. Efter den kontakt du föreslagit är beskedet att man ska titta på detta igen. Trevligt bemötande men uruselt resultat. Hur svårt kan det vara att rätta ett sånt här fel? Tycker också det är synd att ni manövrerar den här frågan till utanför forumet så att andra användare inte får veta vad som händer. Vänligen återkom i forumet - och inte direkt till mig - om hur och när ni har detta allmänna och sedan länge kända problem löst.
Hej!Vi jobbar just nu med att förbättra inläsningen av underlag från Visma Scanner och Visma Autoinvoice. Använder du eller har du använt någon av tjänsterna och gärna vill dela med dig av dina erfarenheter och synpunkter? Vi vill gärna ha din hjälp.Skicka ett mail till anneli.malmgren@visma.com med dina uppgifter och lite kortfattat om dina erfarenheter.
Awesome
Genvägar