Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
Visma Administration, Fakturering & Förening
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Senaste inlägg

Behöver också få fram detta - blir svårt att rapportera till FTI utan denna funktion!
Hej! För att man ska kunna e-posta fakturor från programmet så behöver man precis som Mita skriver, ett lokalt installerat mejlprogram. Ibland kan det saknas mapinycklar som behövs för att allt ska fungera korrekt. I tråden Ingen Mapikompatibel e-postklient beskriver hon hur man går tillväga för att kontrollera så att man har alla inställningar som krävs. Dyker det upp några frågetecken eller att det ändå inte fungerar efter att inställningarna gjorts är du välkommen att kontakta vår support för vidare hjälp. Ha en fortsatt fin dag! /Jenny
Då jag har Server 2012 på server och blandat W7 Pro och W10 Pro på arbetsstationerna för närvarande (håller på att uppdatera alla till W10 Pro), finns det något sätt att INTE uppdatera SQL på server för att det inte skall bli problem med de arbetsstationer som fortfarande inte fått W10 Pro?
Hej David, tack för bra svar! Jag gjorde ungefär som du skrev i första vändan när jag upptäckte att det inte fungerade. Men det är möjligt att jag inte avinstallerade (och startade om) innan jag försökte ominstallera. Jag ska testa det!
Problemet med Ekonomiöversikt är att det inte går att anpassa delsummeringar.T.ex. vill jag på intäktssidan kunna redovisa olika intäktsområden på en egen rad, inte allting på raden "Nettoomsättning". Även på kostnadssidan kan det vara så att jag vill summera på annat sätt än enligt rapportmallen.Helt enkelt en riktig rapportgenerator där jag kan styra hur rader ska summeras och vilka kolumner som ska visas.
Awesome
Genvägar