Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
Visma Administration, Fakturering & Förening
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Senaste inlägg

Vi behöver ange olika IBAN-koder på fakturan beroende på om kunden har SEK, EUR eller USD som valuta.Hur fixar vi till detta?Kan valutainställningen på kunden användas för att styra fakturautskriften mot en speciell mall för de olika IBAN-kontona?
Hej! I dagsläget finns ingen funktion för detta. Jag tar med mig det som ett önskemål. Mvh Moa
OK.Du kan väl föra vidare att det finns behov av att kunna plocka ut uppgifter för att göra både balans- och likviditetsbudget
Hej!Skulle gärna vilja ha en uppdatering från Visma ang. den här tråden
Jag använder artiklar som jag kopplat förklarande/kompletterande textrader till. Sedan några månader tillbaka efter någon programuppdatering, "tappar" programmet kryssen i "utskriftsrutorna" som anger om raden ska tas med på utskrift eller inte. Detta kan uppträda från offert till order, men även från order till faktura och jag ser inget logiskt mönster i vad som gör att det uppkommer. Detta gör att order resp. faktura ibland saknar viktiga och förklarande texter. Som tur är inte själva artikelraden som i så fall skulle riskerat att påverka prissättningen.Har varit i kontakt med supporten som svarar att detta är ett känt problem som det jobbas med, men nu tycker jag att det tagit för lång tid - medför en hel del merarbete att hela tiden hålla koll på att "utskriftsrutorna" är i bockade, vilket jag missar ibland och får skicka om separat och be kunden om ursäkt för strulet.
Genvägar