Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
Visma Administration, Fakturering & Förening
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Senaste inlägg

Om du får felmeddelande:Det går inte att uppgradera till denna version. För att göra det behöver du först uppgradera till version XXXX.X av programmet. Om du av någon anledning använder en äldre SQL-version än SQL Server 2014 Express, exempelvis SQL Server 2008 Express, måste du först installera en mellanversion av programmet som innehåller SQL Server 2014 Express. Denna mellanversion finns eller kommer att finnas att ladda ner på vår hemsida under Ladda ner/Uppdatera och Viktig information för respektive program. Därefter kan du installera den senaste versionen med SQL Server 2017 Express. Programmet det gäller är Visma Byråstöd. Under hösten kommer det även att gälla Visma Lön, Visma Administration och Visma Tid.
Därför känner våra produkter av vilket operativsystem som används, och i de fall Windows 7 används installeras SQL Server 2014 Express istället. Du kan fortfarande uppdatera till den senaste versionen utav våra program, men vi rekommenderar att man uppdaterar sitt operativsystem då Windows 7 av säkerhetsskäl inte bör användas. Läs mer i Viktig information till dig som använder operativsystemet Windows 7. Använder du däremot en äldre SQL-version, exempelvis SQL Server 2008 Express, så stoppar installationen med ett meddelande om att du först måste installera en mellanversion som innehåller SQL Server 2014 Express. Dessa mellanversioner kommer du att kunna ladda ner via vår hemsida. Har du uppdaterat servern med nytt operativsystem, men fortfarande har klienter som använder Windows 7 så kommer det ändå att fungera. Men använder du Visma Byråstöd så installeras SQL-servern både på server och klient, och då kan det upplevas något långsammare när du använder funktionerna med utcheckning. Vår rekommendation är då att uppdatera operativsystemet även på klientdatorerna för att kunna använda SQL Server 2017 Express. Under hösten 2020 kommer vi att släppa versioner av Visma Byråstöd, Visma Administration, Visma Lön och Visma Tid med SQL Server 2017 Express, och vi rekommenderar att du installerar Visma Byråstöd först. Operativsystem som kan användas tillsammans med SQL Server 2017 Express »
I Leverantörsfakturor, fliken 2: Betalningar, ser du kanske beloppet?Går du sedan till Betalningar -> Utbetalningar kanske du ser fakturan där?Markera i så fall fakturan med en bock i kanten och klicka på "ändra betalstatus" längst upp.Kan det vara något?Mvh Lena
Ja tack det hjälpte i alla fall för det här året.För fortsättningen vill jag gärna se en funktion där man enkelt kan välja ->Export ->Bilagor ->Fakturaintervall eller Tidsintervall t.ex.
😂😂😂*14.VISMA = 2017*12.VISMA = 2014Varför ska numreringen vara enkel, haha!Mvh Lena
Awesome
Genvägar