Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
Visma Administration, Fakturering & Förening
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Senaste inlägg

hejDet hjälper att uppdatera endast när man är i listläge, något som kräver ett till moment.När jag fakturerar brukar jag fakturera alla ordrar veckovis eller månadsvis.Du menar att efter varje bunt med ordrar från en viss dag ska jag trycka på lista, trycka F5, trycka på kort och då kan jag ändra till rätt datum (det brukar stå dagens datum något som jag måste ändra). Sedan är det nästa bunt med ordrar från dagen efter och då måste jag göra om samma sak. TRE extra moment för varje dag som jag har ordrar på. Det är mer än frustrerande då det har funkat utan problem i 7 år. Utvecklarna borde titta på det, det är säkert en minibugg.
När kommer det finnas stöd för skatteverkets nya rutin med fil för RUT/ROT utbetalning?De började med detta i juni i år, men jag kan inte se att detta stöds i Administration.Kommer detta snart?//Davor P
Hejsan!Version 2020.3 av Visma Lön planerar vi släppa redan nästa vecka (vecka 40). Du kan prenumerera på Nyheter i Visma Lön för att få mejl när versionen finns att ladda ner. När det gäller Visma Administration så planerar vi att släppa nästa version 2020.2 i början av oktober. För att få mejl om när versionen finns att ladda ner kan du välja att prenumerera på Nyheter i Visma Administration.
Hej LenaÅterigen så är leverantörsfakturan från 2013 så jag kan och ska inte justera en diff på det bokföringsåret. Men jag hittade rutan som Tinna menade och har gjort en direktbetalning. Diffen som nu uppstod var i motkontot, i det här fallet kassan, men jag har bokat bort denna diffen nu på dagens datum dvs. samma datum som den nya direktbetalningen av diffen är bokförd mot så problemet är löst.
Våra produkter känner av vilket operativsystem som används, och i de fall Windows 7 används installeras SQL Server 2014 Express istället. Du kan fortfarande uppdatera till den senaste versionen utav våra program, men vi rekommenderar att man uppdaterar sitt operativsystem då Windows 7 av säkerhetsskäl inte bör användas. Läs mer i Viktig information till dig som använder operativsystemet Windows 7. Använder du däremot en äldre SQL-version, exempelvis SQL Server 2008 Express, så stoppar installationen med ett meddelande om att du först måste installera en mellanversion som innehåller SQL Server 2014 Express. Dessa mellanversioner kommer du att kunna ladda ner via vår hemsida. Har du uppdaterat servern med nytt operativsystem, men fortfarande har klienter som använder Windows 7 så kommer det ändå att fungera. Men använder du Visma Byråstöd så installeras SQL-servern både på server och klient, och då kan det upplevas något långsammare när du använder funktionerna med utcheckning. Vår rekommendation är då att uppdatera operativsystemet även på klientdatorerna för att kunna använda SQL Server 2017 Express. Under hösten 2020 kommer vi att släppa versioner av Visma Byråstöd, Visma Administration, Visma Lön och Visma Tid med SQL Server 2017 Express, och vi rekommenderar att du installerar Visma Byråstöd först. Operativsystem som kan användas tillsammans med SQL Server 2017 Express »
Awesome
Genvägar