Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
Visma Administration, Fakturering & Förening
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Senaste inlägg

Om du rullar Windows server, kolla i programmet som heter typ syster filer, sök i startmenyn. Där har du en funktion på höger sida som är ser Open files, där kan du se alla som accessar filer. Det gick iaf när visma körde sin gamla databas. På det sättet går det koppla bort användare från filerna och gick då köra backup.
Hej!Tack för informationen.Nu har jag tyvärr inte tid att jobba vidare med detta eftersom jag nu åker ivägpå 14 dagars semester.Men jag hör av mig efter semestern om det blir något problem.HälsningarEva
Hej Joakim, Det känns som om du gått igenom det mesta. En sak jag tänkte på är om du har markerat att kunden är en EU-kund i kundregistret efter att du skapat fakturan? Ändringar i kundregistret påverkar inte fakturor som redan är skapade. Har du kollat så ditt konto för frakt och expeditionsavgift har korrekt momsrapportkod? I instruktionen EU periodisk sammanställning har vi samlat en massa information om vad som krävs för att fakturan ska komma med på sammanställningen. Hoppas du kan hitta något i den som du inte tänkt på tidigare. Löser det sig inte rekommenderar jag att du kontaktar supporten som hjälper vi dig gärna! /Tinna
Hej, när kommer lagervärdelisten i Visma Adm 2000 att justeras. Tidigare låg artikel nr och artikelbenämning i varsin kolumn men nu ligger de i samma.Denna justering/misstag skedde i någon av uppdateringarna under 2019.
Vems moln och varför är du inte admin över ditt bolas så att du kanstoppa nya uppdateringar?Det är ett mini-krav att inte behöva vara med på nya uppdateringar som inte är färdigtestade.
Genvägar