Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
Visma Administration, Fakturering & Förening
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Senaste inlägg

Hej!Händer det något i denna fråga?Eller finns det någon lista att läsa hem som ger korrekt saldo i kr?
Hej@Joanna Norlander!Nja, det kan mycket väl vara "manuellt" så som det är idag, men varför skall man behöva skriva ut på papper i dagens miljövänliga samhälle?Som @RaKe64skrev så kan man välja skriva ut til lPDF men då måste jag ange namn, ev byta sökväg och klicka spara för varje delmoment, och varför kan inte just denna del automatiseras?Man vet ju vilken kund man är inne på och period man valt. Så får man sökväg och filnamn automatiskt och behöver bara starta journalföringen manuellt, välja PDF och inget mer, voila klart tidsbesparande...Hade API stött journalhantering hade jag kunnat koda det själv på några timmar.
Hej! Ursäkta för sen uppdatering.Problemet med att "croppa" bilderna som uppstod efter iOS 13 uppdateringen i höstats löstes i en uppdatering av appen i början av december, vilket många av er förmodligen redan märkt.För att lösa problemet behövde vi göra om stora delar av kameraläget i appen, där vi även passade på att implementera en ny funktion som ger ett automatisk beskärningsförslag medans man tar kort.KameralägetBeskärningsvynVi hoppas att lösningen på problemet funkar bra för alla!//Jakob* Ett tips när man tar kort med automatisk beskärningsförslag påslaget är att lägga kvittot eller fakturan på en yta som är mörkare än färgen på kvittot (ej vit bakgrund). Man kan stänga av automatiska beskärningsförslaget genom att trycka på ikonen i det övre högra hörnet i kamera läget.
Datapartner har ett integrationsprogram som vi använder för att lösa detta och det funkar. Deras lösning är inte helt SQL-anpassad, men om det "bara" är just paketartiklar, så är det OK.
Hej! Även detta fel är rättat i version 2020.0 av Visma Administration. /Joanna
Genvägar