Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
Visma Administration, Fakturering & Förening
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Senaste inlägg

Jag undrar om någon klurat ut hur man får med en referens epost och/eller telnr på utskrifterna.Jag vet att det går att få med kunduppgifterna, men det är bara en specifik adress. Har man flera referenser på ett kundnummer med egna adresser och telnr hade det varit toppen att få med deras egna uppgifter på utskrifterna.
Hej Ancan_, Jag tänker mig att du kan utgå från konteringsmallen KML70 och göra ändringar i den. Om det är tomt i listan under Bokföring - Konteringsmallar kan du följa instruktionen Importera konteringsmallför att importera färdiga bokföringsförslag/konteringsmallar. Efter importen har du möjlighet att kopiera en befintlig mall, ändra konton och hur beräkning ska ske. När du känner dig nöjd och vill testa hur din mall räknar så har du en knapp Testa långt ner till höger vilken ger dig en möjlighet att stämma av så allt blir som du har tänkt dig. Hoppas detta underlättar och fungerar för dig! /Tinna
Jag skulle ha en stor önskan om att man kan skriva ut inköpsförslaget i ordningen huvudleverantör, detta skulle underlätt oss extremt så man kan ta en snabböverblick på vad som bör beställas av viss leverantör. Sedan inne i beställning då man söker på artikelbenämning så skulle det vara fint om man kunde få in minsta beställningsantal då man faktiskt vissa gånger måste spontanköpa något mindre för att komma upp till ff leverans.
Vi använder Centsoft for leverantörsfakturahantering. När det kommer en leverantörsfaktura till Centsoft som ska matchas mot en inköpsorder (Beställning) i Visma Administration 2000 har Centsoft meddelat oss att det finns en funktion för att hämta upp följesedeln till beställningen (Inkommande följesedel) till Centsoft och på så sätt kunna göra kontering på artikelnivå i Centsoft. Men eftersom vi betalar leverantören i förskott och det därmed inte finns en inkommande följesedel att hämta upp till Centsoft så kan vi inte använda detta flöde. Är det någon som sitter på en bra work-around för detta?Förenklad fråga: Hur jobbar du för att på ett enkelt sätt i Centsoft kunna matcha inkommande leverantörsfaktura på artikelnivå mot en beställning som är lagd i Visma Administration 2000?
Hej,Under fliken Översikt husafakturor hade det underlättat väldigt mycket om datum för beslut fanns med i en egen kolumn. Och därmed även ett önskemål om att kunna sortera på detta.Det hade skapat en lättöverskådlig översikt på samma sätt som man får på vanliga inbetalningar.
Genvägar