Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Senaste inlägg

Anna Svensson ju jag fattade vad jag skulle göra för att få mitt namn där, har bara inte varit inne i det här forumet tidigare.
Tack för ditt svar. Undrar dock om GDPR verkligen gäller i detta fall. Jag kan ju som löneadministratör se allas lönespecifikationer i Visma Lön.Hoppas hur som helst på förbättringar.Med vänliga hälsningar,Bernhard.

Status changed to: Inte planerad just nu

Hej. Upptäcker att programmet inte behandlar kontot 11748 (Tillägg upp till garantilön) som lön!! Dvs programmet adderar inte penningsumman till all annan lön och därmed registreras heller inte någon arbetsgivaravgift för det kontot. detta blir då fel i redovisningen till skatteverket. Jag trodde alla 11-konton automatiskt registrerades som lön. Ge mig förslag på vad jag ska använda istället!De konton jag lagt till själv gäller garantilön och ser ut så här: 11745 Garantilön, 11749 Basbelopp+provision, 11747 garantilöneresultat, 11748 Tillägg upp till garantilön.Om 11745 är större än 11749 blir det ett plusresultat på 11747. Detta lägger jag sedan in manuellt i beloppsraden 10748, de andra kontona syns i A-prisraden. Det är det beloppet som inte tas med som lön!!?? Jag har tidigare frågat er om "om-satser" , fick ett nekande svar. Skulle var helt förträffligt om det gick att lägga in en om sats som kontrollerar Basbelopp+provision ifall det är mindre eller större än garantilönen. Så,, varför inte "om-satser i programmet??Ge mig ett förslag som fungerar. Hälsningar PerTänkte skicka med en jpg-bild men det verkar inte som det går att skicka med en bild!!!
Hej Gäller det även om en anställd byter förmånsbil någon gång under en månad ?Är det alltid den bilen man hade vid ingången av en månad som man betalar fmv för ?
Genvägar