Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Senaste inlägg

Stort plus från min sida också! Vi har för närvarande två olika kollektivavtal och tre olika arbetsställenummer. Hade varit väldigt tacksamt att slippa räkna fram alla siffror manuellt!
På grund av situationen i Sverige just nu behöver många arbeta hemifrån. För att underlätta så mycket som möjligt för dig vill vi hjälpa dig med hur du kan arbeta mer digitalt. Här är några exempel på hur du som löneadministratör kan bli mer digital i Visma Lön.
Äntligen tänkte jag och vi korkade nästan upp champagnen! Ivrigt klickar jag vidare men snart förstår jag att Visma inte erbjuder ett uppdaterat modernt program utan vad man egentligen erbjuder är en ny IT leverantör. På vår organisation använder vi redan en remote desktop-lösning. Det har varit enda alternativet vi funnit för att vara flera användare i programmet. Visma Lön är för övrigt enda anledningen till varför vi behöver betala för denna tilläggstjänst. Jag tycker ni bör ta inspiration av SoftOne som för något år sedan uppdaterade sin tjänst och helt sonika la den i molnet. Det krävdes en flytt av data men vi betalar inget extra för deras uppdatering. Ni har redan en kundtjänst i toppklass. Med en smidig onlinetjänst skulle ni kunna bli svårslagna!
Jag gör lönerna åt ca 25 klienter/fåmansföretag där ingen f n har mer än fem anställda.1. Därför skulle jag vilja ha två förbättringar för att dels snabba på bytet av klienter i st f som nu behöva göra en "femstegsraket" via:Arkiv/Vill du stänga aktuellt företag?/Logga in/Välj företag/LösenordVisma Admin som tidigare hade ungefärlig samma lösning har nu släkt någon raket i alla fall. Jag kan i o f s förstå att det är lite känsliga uppgifter men samtidigt minimal risk att någon kommer åt dem. Borde t ex räcka med inloggning.2. Med de fåtal anställda som det är hos mina klienter är det lite väl omständligt att via Kivra med att sluta avtal för alla. Jag skapar i st PDF som jag skickar via krypterad länk. När jag gör lönerna måste jag för varje klient vid varje körning ändra utskrivsalternativ från original till PDF. Låt mig istället göra det en gång för alla i företagsinställningar./Mats
Vi har samma problem! Vill gärna kunna rapportera via fil.
Awesome
Genvägar