Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Senaste inlägg

En del användare får följande felmeddelande när de ska uppdatera Visma Lön på en klientdator: "Installationen av Microsoft OLEDB driver for SQL Server 18.3.0.0 (x64) VISMA misslyckades. Installationen avslutas." Lösning: Starta om datorn och starta klientinstallationen på nytt. Om det fortfarande inte fungerar. Kontakta mina kollegor på supporten: vismaspcs.se/kontakta-oss »
Hej,Jag har en norsk redovisningsbyrå som gör den norska lönekörningen, så det är löst. Men jag måste in med det i det svenska löneprogrammet ändå eftersom det ska betalas svenska arbetsgivaravgifter på det.Vidare ska det väl vara semesterlönegrundande också..Vi har norskt org nr och ett NUF.
Hej, jag har installerat programmet på en annan dator, som har operativsystem Windows 10. När jag ska logga in i företaget så kan jag skriva in namn och lösen, men sen får jag ett meddelande om att "Ett allvarligt fel har upptäckts! Det saknas information i en eller flera tabeller i din databas. Följande tabeller är tomma Acc och ChangeLog". Vad göra?
Hej! För att ställa in detta ska du stå inne i tjänsten Visma Lön Anställd och gå in under Avtal - har du ett befintligt avtal som du använder kan du gå in på det annars klickar du på Skapa avtal.Under fliken Tidsreglerväljer du om du ska arbeta med flex eller tidssaldo. Under flikenÖvertidsregleranger du efter hur många minuter övertidsersättning ska utgå. I programhjälpen för Visma Lön Anställd - Skapa och redigera avtal kan du läsa mera. /Tinna
Idag har vi släppt en ny version av Visma lön 2020.3. I denna versionen så har vi gjort en förändring som gör att löneprogrammet inte kraschar pga av den filen som Microsoft uppdaterat. Vänligen Jesper
Awesome
Genvägar