Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Senaste inlägg

Har produkter där man kan välja vilken vikt man vill ha. 6 olika viktalternativ och pris. Hur gör man det smidigast? Vill inte presentera 6 olika bilder med olika pris och vikt. Smidigast hade varit 1 foto och val av vikt och pris i en rullgardinsmeny.
Hejsan! I dagsläget finns det ingen inställning för att plocka bort raden Varav moms från beställningbekräftelsen. Av ren nyfikenhet undrar jag varför du inte vill ha med den raden på beställningsbekräftelsen?
Hej, Detta är något du ändrar på respektivebetalsättdu lagt upp som val för din kunder vid beställning. I vår skrivna hjälp Redigera Betalsätt kan du se hur du gör ändringen i programmet. 🙂 /My
Kan ni slå ihop detta med mitt önskemål då det är samma?Den ligger under utvärdering 👍
Alla vill att det ska vara enkelt att navigera och komma till köp på webbshoppen. Det enklaste är en toppmeny som droppar ner och visar alla valen. Så fort du börjar skrolla upp kommer menyn fram och du kan enkelt göra nya val. Om du idag har webbshop + så måste du ha sidomenyer och då fastnar kunden i skrollandet och tappar intresset när du måste göra flera val. Snälla fixa topp menyer. Ni har annars en så bra lösning.
Genvägar