Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Senaste inlägg

Det är så glädjande att läsa att det nu är PÅ GÅNG efter att jag startade tråden för 3,5 år sedan. Får lite känslan av att Visma ansett att Swish är en fluga (som internet en gång var).😂 Men ÄNTLIGEN verkar det hända något.👍Tack till alla som har gillat och kommenterat!
Jag stämmer in i klagokören. Det blev till att skaffa gratiskonto hos Ratsit och en omständig sökning där för att kunna kopiera personnumret. Om ni tar betalt för en tjänst får ni se till att den är användbar. Skyll inte på GDPR, för finns det en vilja så finns det tekniska lösningar!
Hej! Jag har nyligen fått royalty på en bok och hittade en tråd där tipset var att bokföra som övrig insättning, och bra tips om hur man får till rätt momssats. Sagt och gjort - gick galant. Men när jag sen tittar på mitt resultat för året så verkar royaltyn inte finnas med som en pluspost där, utan bara intäkter matchade mot fakturor (vilket ju inte finns för royalty). Har jag gjort fel?
Javisst! Mejla mig på lovisa.ljungvall@revidera.seDet är smidigt att samarbeta i eEkonomi. Jag skickar en förfrågan om samarbete och därefter kan jag logga in från min byrå och se allt som du ser. Då kan jag göra en bedömning av hur du arbetar idag och ge lite tips. Jag kan lägga upp lite mallar och konton som kan vara bra för just en mäklarfirma. Och så kan jag skriva lite mer utförligt om upplägg som kan vara bra för er.För att kunna skicka en förfrågan så behöver jag namn och organisationsnummer på bolaget.Med vänlig hälsningLovisa
Hej! Så klart att jag kan göra så. 🙂 Tack! Förbättringen blir dock ännu bättre. Så bra att det är på gång.
Genvägar