Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Senaste inlägg

Jag har svårt att tro att Skatteverket bryr sig om ett ordernummer eller dylikt som ändras. Detta var av stor vikt för den här kunden ifråga kan jag säga, och jag var tvungen att göra en helt ny faktura på grund utav att jag la till ”P2086” (kundens projektnummer).Det viktiga är att fakturanummer, mottagare och belopp inte går att ändra men text borde inte ha någon betydelse för någon annan än som den här kunden i mitt fall.Och för mig hade det såklart underlättat sjukt mycket med att redigera text och då kan textrutan och order/referens kunna gå att ändra, resten kan vara fryst helt klart.Poängen är att underlätta samt att ej belasta huvudboken med massa onödiga verifikationer.
Hej,Det är många gånger som man har återkommande händelser eller ett underlag som behöver användas flera gånger (tex bankkontoutdrag, periodiseringar) men då man har använt bildunderlaget så är den förbrukad. Vilket gör att man behöver jobba med en egen mapp på sitt skrivbord för att kunna koppla det man vill till flera verifikationer. Tänker att det vore toppen om man hade en typ av mapp för "fastklistrade dokument". Behöver inte vara en stor mapp men så man kan lägga in 10-20 underlag som man kan använda om och om igen. När de inte behövs längre så raderar man dem.// Caroline
Hej,Jag saknar att kunna koppla ett bildunderlag till korrigeringsverifikation. Vilket gör att jag istället skapar en manuell verifikation och hänsvisar till den tidigare verifikationen för att kunna lägga in ett bildunderlag.
Periodiseringen idag i eEkonomi är krånglig och önskar också som det var i Admin 🙂
Några kunder kan uppleva problem med inloggning till Mina Tjänster, vi fortsätter bevaka det kontinuerligt. Har du problem, testa logga in igen om några minuter.
Awesome
Genvägar