Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Senaste inlägg

Hej!Jag säljer en del till icke momsregistrerade personer inom EU och använder då eEkonomis stöd för MOSS. Men pga Corona-krisen har en del länder, i detta fall Tyskland, men även Spanien och Tjeckien, satt ned sin moms. Tyskland har sänkt den från 19 % till 16 % och jag tänkte att det har säkert Visma koll på. Tyvärr verkar det inte vara fallet. Visma eEkonomi envisas fortfarande med att debitera 19 % moms när jag använder MOSS-funktionen för en privatperson i Tyskland. Tänker ni uppdatera det eller är det något jag kan ändra?MvhJan Boström
Hej,VI på Nilex, https://www.nilex.seanvänder SPCS och vi söker efter några plugins för rapporter, Har ni några bra tips?
Nu var jag just i kontakt med support, och dom utlovar att det kommer att finnas en lösning som ersätter den gamla innan Nordea stänger ner sin gamla plattform 2020-08-31.Goda nyheter!
Jag har samma problem, det finns inget val som heter Ångra faktura i listan på Åtgärder trots att jag ställt in detta i Inställningar. Jag har även provat att stänga av och slå på denna inställning men det hjälpte inte. Kan ni kolla vad som kan vara fel? Vi behöver denna funktion eftersom det ofta är fel belopp och det är sjukt jobbigt att ändra manuellt. Tack!
Hejsan, I dagsläget finns inte en sådan automatiserad funktion till eEkonomi. Jag förstår absolut din tanke och kommer ta vidare denna tråden till området för idéer till eEkonomi, mina kollegor kommer kolla över möjligheten för detta framåt och återkoppla. Trevlig helg! /My
Awesome
Genvägar