Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Senaste inlägg

Hej!Kort och gott:Hur ska jag bokföra ett inköp av varor från Pakistan?🤔Gäller ett ABVänliga HälsningarHerman
Hej,Jag ska lämna in INK2an men har problem med ruta 2.21/2.49 så de visar för höga siffror.Årets resultat, när man har ett AB, bokförs ju automatiskt när du väljer Skapa deklaration men det är först när man låser INK2an som verifikatet bokförs och då uppdateras inte rutorna ovan som de bör. Alltså de bör väl minskas efter att skatten bokas? Det är nämligen skatten för 2019 som ligger som en diff där nu jämfört med ÅR.Tack på förhand!Mvh Therese
Vi har under dagen sett att Inloggningen till Mina Tjänster varit mycket stabilare och inga större avbrott har inträffat som gårdagens avbrott. En åtgärd på problemet håller nu på att implementeras och vi kommer att fortsätta bevaka att Inloggningen till Mina Tjänster fungerar fullt ut under helgen.Om det inte fungerar, avvakta en stund och försök logga in på nytt efter en stund. Du kan även rensa Cache i din webbläsare och försöka logga in på nytt.
Funderar du på att anställa och undrar vad det skulle kosta för ditt företag? Ta hjälp av simulatornBeräkna årlig kostnad för en anställd.
Tack @semaxan för din återkoppling och skönt att det löste sig! /Tinna
Awesome
Genvägar