Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Senaste inlägg

Vi har under dagen sett att Inloggningen till Mina Tjänster varit mycket stabilare och inga större avbrott har inträffat som gårdagens avbrott. En åtgärd på problemet håller nu på att implementeras och vi kommer att fortsätta bevaka att Inloggningen till Mina Tjänster fungerar fullt ut under helgen.Om det inte fungerar, avvakta en stund och försök logga in på nytt efter en stund. Du kan även rensa Cache i din webbläsare och försöka logga in på nytt.
Funderar du på att anställa och undrar vad det skulle kosta för ditt företag? Ta hjälp av simulatornBeräkna årlig kostnad för en anställd.
Tack @semaxan för din återkoppling och skönt att det löste sig! /Tinna
Jag har svårt att tro att Skatteverket bryr sig om ett ordernummer eller dylikt som ändras. Detta var av stor vikt för den här kunden ifråga kan jag säga, och jag var tvungen att göra en helt ny faktura på grund utav att jag la till ”P2086” (kundens projektnummer).Det viktiga är att fakturanummer, mottagare och belopp inte går att ändra men text borde inte ha någon betydelse för någon annan än som den här kunden i mitt fall.Och för mig hade det såklart underlättat sjukt mycket med att redigera text och då kan textrutan och order/referens kunna gå att ändra, resten kan vara fryst helt klart.Poängen är att underlätta samt att ej belasta huvudboken med massa onödiga verifikationer.
Awesome
Genvägar