Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Senaste inlägg

Hej,Vi hade tidigare iZettle Go men har nu iZettle Pro, tidigare hade vi integration för bokföringen till Visma eEkonomi, det var toppen och vi blev lovade att detta skulle finnas även för iZettle Pro.iZettle Pro är om jag förstått det hela rätt kopplar till Go-platformen. Skulle men inte kunna använda den befintliga interationslösnigen för Go och även slussa igenom redovisning gör Pro. Det hade varit toppen!
Stort tack för din hjälp Lovisa 🙂
Hej Anna-Carin,Jag kanske är för snabbt på detta, men såg just att texten ännu inte ändrats... Har du någon aning om när ändringen kommer ske?
Stämmer det att man endast kan periodisera kostnader vid manuella verifikationer i Visma eEkonomi? Går det att periodisera övriga uttag i någon annan version eller med hjälp av något tillägg?
Halloj,När jag matchar händelser på transaktionskontot mot skattekontot lämnas referensfältet tomt (se screenshot). Samma sak om jag istället registrerar händelsen på skattekontot och matchar mot transaktionskontot (men då är det istället i vyn över bankhändelser som referensen saknas). Ska det vara så? Det fungerar om jag skapar manuella verifikationer, men det ska väl inte behövas? Gör jag något fel?Tack för input!
Awesome
Genvägar