Konstigt utseende på fakturan vid utskrift - eEkonomi

 • 0
 • 1
 • Fråga
 • Uppdaterades för 5 år sedan
 • Besvarad
 • (Redigerad)
Arkiverad och stängd

Denna konversation är inte längre öppet för kommentarer eller svar och communityns medlemmar kan inte se det längre.

Mina utskrifter blir ihoptryckta.? Omvänd Betalningsskyldighet och suman att betala kommer högt upp det brukar vara längst ner. har samma skrivare och laddat ner det senaste adobe air men det funkar inte har inte gjort några anorlunda inställningar på skrivaren, alla andra dokument ser ok ut men fakturorna blir inte bra och det går ju inte att att ändra i programmet. ??????
Foto på Land Construction

Land Construction

 • 110 poäng 100 badge 2x thumb
 • frustrerad

Publicerades för 7 år sedan

 • 0
 • 1
Foto på Anna Svensson

Anna Svensson, Content Producer - Löneområdet

 • 94,000 poäng 50k badge 2x thumb
Hej!

Är det dina utskrifter på papper som inte blir som de ska?
Om du kontrollerar pdf-utskriften innan du skriver den till skrivare, är den korrekt då?
Foto på Land Construction

Land Construction

 • 110 poäng 100 badge 2x thumb
Allt ser bra ut när jag kontrollerar pdf-utskriften innan jag skriver ut. Alla drivrutiner är uppdaterade adobe air är uppdaterat, det sa en kille på suporten att jag skulle göra så det har jag gjort. Jag jämförde en faktura som jag skrev ut när jag precis skaffat programet och då ser jag att den senaste fakturan både är bredare ( hålen i pappret kommer precis i artikelnr.) Rutan där fakturaadressen mm är kommer högre upp i kuvertfönstret. (fakturaadress och Namn syns knapt i fönstret.) Sedan hamnar mina företagsuppgifter som ska vara längst ner på fakturan precis efter sista artikelrad.
Jag skapade en ny kund (Utskriftstest) gjorde en ny utskrift för att se om jag kan ändra fakturans utseende innan jag trycker på skriv ut. Jag gjorde tre olika försök att ändra utseendet utan att lyckas.
Jag har pratat med en annan kille som har samma program och hans fakturor va bredare dom med så att hålen i pappret tar bort viss text. Men annars så är hans riktiga.
Om du vill kan jag maila ett kort på fakturan så du får se hur den ser ut. Eller om du vill så kan du ringa mig på 0705625294
Mvh Daniel
Foto på Annie Karlsson

Annie Karlsson, Employee

 • 3,302 poäng 3k badge 2x thumb
Hej!

I och med att det ser riktigt ut på pdf:en så verkar problemet ha med din skrivare att göra. Vad har du för skrivare?

Har du kontrollerat skrivarinställningarna? tänker så det inte är fel format eller liknande.

Det vore intressant att se hur det ser ut om du testar att skriva ut på en annan skrivare om du har den möjligheten.

/Annie
Foto på Land Construction

Land Construction

 • 110 poäng 100 badge 2x thumb
Varför blir fakturorna "ihoptryckta"????? Har stält frågan innan men ej fått svar. Har inte gjort några ändringar i min skrivare har den senaste versionen av adobe air mm. dom ser ok ut när jag förhandsgranskar dom men när dom skrivs ut så trycks dom ihop. När jag skriver ut andra dockument ser dom ok ut. VARFÖR!!!

This reply was created from a merged topic originally titled
Konstiga fakturor..
Foto på Annie Karlsson

Annie Karlsson, Employee

 • 3,302 poäng 3k badge 2x thumb
Jag slår ihop din fråga med din tidigare tråd. Min kollega Anna har ställt ett par motfrågor så kolla gärna in dessa och återkom med lite mer information så ska vi försöka hjälpa dig.

Du skriver att det ser ok ut när du förhandsgranskar men att det trycks ihop när du skriver ut. Har du testat att uppdatera drivrutinerna till din skrivare?

/Annie
Foto på Ulla Stenberg

Ulla Stenberg

 • 922 poäng 500 badge 2x thumb
När jag skriver ut en faktura och lägger i en helt vanligt C5 H2 kuvert hamnar nästan hela adressfältet utanför fönstret på kuvertet. Man får verkligen jobba för att mottagarnamn och adress  ska hamna läsligt i rutan. Kolla upp det snarast, det finns mycket luft runt adressfältet så det borde vara enkelt att åtgärda för det här måste vara ett direkt fel i pdf-utskriften och inget som vi eller våra skrivare kan påverka.
Foto på Annie Karlsson

Annie Karlsson, Employee

 • 3,302 poäng 3k badge 2x thumb
Jag bryter ut din kommentar så att jag sedan kan slå ihop den med en annan tråd där vi fått samma problem rapporterat tidigare.
Adressen hamnar utanför fönstret på kuvertet - eEkonomi
(Redigerad)

Den här konversationen är inte längre öppen för kommentarer eller svar.