Sorteringen på Artiklar/Lager-Inventering - Administration

 • 3
 • Idé
 • Uppdaterades för 8 månader sedan
 • Genomförda
 • (Redigerad)
Arkiverad och stängd

Denna konversation är inte längre öppet för kommentarer eller svar och communityns medlemmar kan inte se det längre.

Hej! Vi kör Administration 2000 5.31
Förstår inte riktigt varför jag inte kan göra sorteringen på 'Artiklar/Lager-Inventering' till sortera efter 'Sortbegrepp' när jag kan göra det på Inventeringsunderlaget. Vi sorterar alltid våra artiklar efter 'sortbegrepp', även vårt lager (Artiklar och tjänster). Men när det kommer till att vi skall inventera måste vi helt plötsligt sortera efter 'Benämning' och allt blir hattigt och tar en massa extratid. Har för mig att i en tidigare version (90-talet el. tidigt 00-tal) kunde göra en riktig sortering, men att det nu för tiden är borta. Borde inte vara så svårt att slänga in det vid nästa uppdatering. Tack!
Foto på Flaggfabriken

Flaggfabriken

 • 92 poäng 75 badge 2x thumb

Publicerades för 7 år sedan

 • 3
Foto på Joakim Karlsson

Joakim Karlsson, Fd Produktspecialist Visma Lön

 • 35,320 poäng 20k badge 2x thumb
Hej!
Det valet finns inte med i dagsläget. Jag har även kontrollerat i äldre versioner av programmet, från 1999 och 2002, och där fanns det inte heller med. Däremot har valet streckkod tillkommit sedan dess.

Jag gör så att jag ändrar ämnet till en idé och för den vidare till vår utvecklingsavdelning. Tack för att du framförde dina synpunkter till oss!
Foto på Annika

Annika

 • 5,370 poäng 5k badge 2x thumb
Jag håller med Flaggfabriken. Självklart ska det finnas samma möjligheter att välja i vilken ordning man matar in inventeringen, som man kan välja att skriva ut inventeringsunderlaget i. Som det är nu är det ett förskräckligt bläddrande upp och ner för att hitta rätt artikel.
Foto på Helene Struthers

Helene Struthers, Product Manager

 • 47,020 poäng 20k badge 2x thumb
Hej på er, 

Tack för ytterligare input i den här frågan. Jag håller helt med att fler sorteringsmöjligheter bör finnas i inventeringen och vi har det med oss i listan över åtgärder vi planerar att genomföra på sikt. Det är inte högsta prioritet men det bör inte vara några problem att lägga till det när vi får tillfälle. Jag återkommer med information här i tråden när jag vet mer om tidplanen. 
Foto på Helena Andersson

Helena Andersson, Application Specialist Administration/Tid/Autocollect/AutoInvoice

 • 8,120 poäng 5k badge 2x thumb
Officiellt svar
Hej!
Nu finns det en version ute med betydligt bättre sök och urvalsfunktioner. Den finns för nerladdning på hemsidan. Då finns även sortbegrepp med i artiklar/tjänster samt under inventering. Läs mer under versionenyheterna

Den här konversationen är inte längre öppen för kommentarer eller svar.